Leerzame apps voor in de kerstvakantie!

Posted by on dec 18, 2018 in Materiaal | No Comments
Leerzame apps voor in de kerstvakantie!

Ook in de kerstvakantie is het leuk om bezig te blijven met leren. Daarom verzamelde we voor de verschillende groepen apps. Omdat kerst voor mij ook een familiefeest is, heb ik ook een app tip voor de hele familie erbij gedaan! Want kerst vier je samen.

Apps om samen te spelen!

Apps kun je ook heel goed samen spelen. Daarom hier een aantal spellen die je samen kunt doen!

Tripletto – Een Spannend Spel


In dit familie spel kun je alleen of samen het spel spelen. Je moet door slim je kaarten te ruilen er voor zorgen dat je steeds 3 kaarten hebt met dezelfde kleuren, afbeeldingen of juist dezelfde kleuren en dezelfde afbeeldingen. Lees alles over dit spannende spel.

Prijs: € 2,29
Download voor iPad & Android
AppStoreAndroid

 

Jakkiebak Kippenkak!

InGameChickenSteal

De app jakkiebak kippenkak is bekend van het spel. In dit spel moet je zo snel mogelijk dezelfde plaatjes vinden. En proberen als eerste van elke kip waarmee je speelt een veer proberen te veroveren! Lees alles over deze app.
Prijs: € 5,49
Download voor iPad
AppStore

 

 

Poppetto Winter

Zoek in deze app de juiste winterkleding bij elkaar! Dit doe je door kleding bij andere spelers weg te halen die jij wilt hebben! Wie heeft er als eerste zijn set met kleding compleet en passend? Een spannend spel wat je met 4 spelers kunt doen! Lees alles over deze winterversie.

Prijs: € 1,09
Download voor iPhone/iPad & Android
AppStoreavailable_google_play

Miner Brids

Dit is een app voor de pientere kleuter. Je moet in deze app namelijk sommen oplossen. Wanneer je de sommen oplost graaf je een gang naar de wormen. Wie heeft als eerste 20 wormen verzameld? Iedere speler kan dit op zijn/haar eigen niveau doen! Zo krijg je sommen die bij jou passen. En zo kan een pientere kleuter ook mee gaan doen.

Prijs: € 2,29
Download voor iPhone/iPad & Android
badge_appstore-lrg 

Leerzame apps voor kleuters

Nu komen er een aantal apps die geschikt zijn voor kleuters. Het is ook thuis vaak heel erg leuk om deze apps samen te spelen.

Cijfers en getallen leren met Juf Jannie

In deze app ga je aan de slag om in verschillende oefeningen de cijfers en getallen te leren. Door middel van de oefeningen leer je tot 20 tellen. Lees alles over deze app.
Prijs: € 3,99
Download voor iPhone/iPad & Android
AppStoreAndroid

 

Het Muizenhuis

De app van het muizenhuis is een prachtige app waarin ontspanning en leerzame activiteiten elkaar afwisselen. Je kunt genieten van de prachtige platen die in de app zitten. Maar er zitten ook spellen in ie je kunt spelen. Lees nog meer over deze app.

Prijs: € 3,49
Download voor iPhone/iPad
badge_appstore-lrg

Carnaval der dieren

In deze app kun je luisteren naar de muziek van het carnaval der dieren. En je kunt allerlei muziek spelletjes spelen. Lees alles over deze app.

Prijs: € gratis
Download voor iPad

Kleutereiland

In deze echte kleuterapp zitten allerlei spelletjes op rekenen gebied. Zoals reeksen afmaken, serieren,  tellen en nog veel meer! Er zitten ook spellen in deze app zoals het namaken van een blokjes patroon, schaduwen zoeken, geluiden aan dieren matchen en nog veel meer! Lees alles over deze app.

Prijs: € 2,99
Download voor iPhone/iPad & Android
 

Tunnel trouble

Maak de tunnel goed voor de kip! Je ziet de tunnel van de kip. Maar deze tunnel is in stukken. Nu moet jij de stukken goed draaien zodat de kip door de tunnel kan. Elk level wordt weer een stukje moeilijker dan de vorige. En op een gegeven moment komt er zelfs een monster in voor. Een echte uitdagende puzzel app!. Lees alles over deze app.

Prijs: € 1,09
Download voor iPhone/iPad
badge_appstore-lrg

Kraak de code!

Je ziet met cijfers staan. En deze reeks moet je vertalen naar de hokjes die ernaast staan. Als je dit goed doet komt er ook een figuur uit! Een super uitdagende app voor kleuters die ze echt zo begrijpen. Lees er meer over!

Prijs: gratis
Download voor iPhone/iPad & Android

 

Leave a Reply