Ik ben Eveline! Het gezicht achter kleutersdigitaal!

Ik ben kleutersdigitaal gestart omdat ik erin geloof dat je in het onderwijs kennis moet delen! Ik wil met mijn website laten zien dat je ict bij de kleuters op een betekenisvolle manier kunt inzetten. Kleuters leren door middel van spel en handelend bezig zijn. Ze spelen en leren in hoeken. Juist ook de iPad kan ingezet worden tijdens spel en hoekenwerk. Denk bijvoorbeeld aan een leerspeurtocht. Of leg de iPad eens bij de kralenplank en maak hier een stopmotion filmpje van. Denk na vanuit welk doe je iets inzet. En dan weet ik zeker dat dit echt wat bijdraagt aan het onderwijs aan kleuters. Daar geloof ik in! Enne lang niet alles doe je digitaal đŸ˜‰

Stukje achtergrond

Sinds schooljaar 2006 – 2007 ben ik leerkracht bij de kleuters op de Catharijnepoort in Utrecht.  Ik ben altijd bijzonder geĂ¯nteresseerd geweest in de inzet van digitale en innovatieve middelen in de klas. Al snel kwam ik in de ict werkgroep om zo mijn collega’s te mogen ondersteunen. Tot eind schooljaar 2017 – 2018 heb ik daar voor de klas gestaan. Ook nu kom ik nog regelmatig in klassen.

In januari 2017 ben ik bij OinO Advies begonnen om trainingen te verzorgen op het gebied van leren met ict rondom het jonge kind. In januari 2019 in OinO overgegaan in de Rolfgroep. Ik werk hier met heel veel plezier en hoop ook jou te mogen inspireren!