Welkom!

Regelmatig krijg ik de vraag of er ook open trainingen zijn waaraan je als individuele deelnemers kunt deelnemen! En ja die zijn er!

Agenda

Er zijn meerdere evenementen en trainingen waar je mij kunt treffen. Je ziet hier een agenda met inhoud.

27 september Jonge kind dag De Rolfgroep

Tijdens dit evenement verzorg ik de workshop spelen in digihoek! Maar op dit evenement is natuurlijk nog veel meer te ervaren. Zo spreekt Annerieke Boland over spelend leren bij kleuters. Laat Anke van Vliet-Zwiers je poppenspel beleven en geeft je ze tips en tricks voor in jouw klas. Ook geeft Nicole Verdonk een sessie over spelend leren in hoeken. Natuurlijk is er nog veel meer te beleven die dag! Bekijk alle informatie hier.

Tijd: 9:30 – 16:00
Kosten: € 75,00
Locatie: Mercuriusweg 14, Ochten

4 oktober kleuters & iPad Online

Tijdens deze workshop gaan we actief aan de slag hoe je de iPad binnen jouw klas actief kunt inzetten.Alle doelen en inhoud van de training kun je hier vinden. (Klik op hier vinden). Het thema herfst zal tijdens deze sessie centraal staan.

Tijd: 15:00 – 17:00
Kosten: € 90,00

5 oktober Het Nationaal Onderwijs Congres

Elk jaar organiseert de Rolfgroep Het Nationaal Onderwijs Congres. Dit jaar staat het thema vakmanschap is meesterschap centraal. Peter Heerschop is de Keynote spreker. Op deze dag zijn er meerdere workshops, lezingen en mini-workshops te vinden! Bekijk ze allemaal hier.
Op deze dag ga ik natuurlijk een sessie kleuters & iPad geven zodat je morgen je iPad nog effectiever kunt inzetten.

Wil je alles over dit evenement weten? Bekijk het dan hier.

Tijd: 9:30 – 16:00
Kosten: € 179,00
Locatie: Het Spant in Bussum

9 november kleuters & iPad Online

Tijdens deze workshop gaan we actief aan de slag hoe je de iPad binnen jouw klas actief kunt inzetten.Alle doelen en inhoud van de training kun je hier vinden. (Klik op hier vinden). Het thema Sinterklaas/Kerst zal tijdens deze sessie centraal staan.

Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Prijs: € 90,-

8 februari kleuters & iPad Online

Tijdens deze workshop gaan we actief aan de slag hoe je de iPad binnen jouw klas actief kunt inzetten.Alle doelen en inhoud van de training kun je hier vinden. (Klik op hier vinden). Het thema lente zal tijdens deze sessie centraal staan.

Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Prijs: € 90,-

14 mei kleuters & iPad Online

Tijdens deze workshop gaan we actief aan de slag hoe je de iPad binnen jouw klas actief kunt inzetten.Alle doelen en inhoud van de training kun je hier vinden. (Klik op hier vinden). Het thema zomer zal tijdens deze sessie centraal staan.

Tijd: 19:00 – 21:00 uur
Prijs: € 90,-

Maar kun je ook bij ons op school komen?

Natuurlijk! Ik kom ook graag bij je op school om voor jouw school (of een aantal scholen tegelijk) een training te geven! Neem daarvoor even contact met mij op. En dan reageer ik zo snel mogelijk!