Alle QR Codes bij elkaar

Posted by on mei 10, 2017 in Materiaal | No Comments
Alle QR Codes bij elkaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik gebruik regelmatig QR Codes in de klas. Alle QR Codes die ik gemaakt heb verzamel ik hier op deze pagina. Zo is er een duidelijk overzicht.

Hoe lees je een QR Code

Een QR Code lees je met de camera of een QR Code reader. Dit is een programmaatje wat de code scant en je vervolgens naar de juiste pagina brengt.

Dino’s

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga mee naar de dino’s! Deze QR codes zijn te gebruiken tijdens de Kinderboekenweek van 2020. Maar ook voor het thema dino’s lenen ze zich goed. Ze zijn er in 2 soorten:

Ridders en Kastelen

 

 

 

 

 

 

 

 

Op naar de ridders en kastelen! Deze QR codes zijn te gebruiken tijdens de Kinderboekenweek van 2020. Maar ook voor het thema ridders en kastelen lenen ze zich goed. Ze zijn er in 2 soorten:

Herfst

Passend bij het thema herfst heb ik allerlei QR codes gemaakt. Er zijn prentenboeken. Maar ook specifieke QR codes voor de kleuters. En een eigen set met QR codes voor de middenbouw!

 

 

Tellen

Om te oefenen met tellen zijn er ook diverse QR codes beschikbaar. Hierin is een onderscheid gemaakt in het oefenen van de telrij. En cijfers koppelen aan aantallen.

 

Kinderboekenweek 2017

Passend bij het thema Gruwelijk eng maakt ik QR codes met prentenboeken. En ik maakte QR codes met leerzame activiteiten specifiek voor de kleuters en de middenbouw.

Thema Lente

Passende bij het thema lente maakte ik QR Codes met prentenboeken. En ik maakte activiteiten voor de kleuters en de middenbouw.

 

 

Thema Carnaval

Voor bij het thema carnaval maakte ik QR Codes met allemaal activiteiten rond het thema carnaval.

 

 

 

Thema Winter

Voor bij het thema winter maakte ik QR Codes met prentenboeken. Voor de kleuters met activiteiten. En ik maakte activiteiten voor de kleuters en de middenbouw.

 

 

Thema Kerst

Voor het thema kerst maakte ik QR Codes met prentenboeken. Voor de kleuters met activiteiten. En ik maakte activiteiten voor de kleuters en de middenbouw.

 

 

 

Thema Sinterklaas

Passende bij het thema Sinterklaas maakte ik QR Codes met prentenboeken. Voor de kleuters met activiteiten. En ik maakte activiteiten voor de kleuters en de middenbouw.

 

 

 

Klokkijken

Om te oefenen met klokkijken maakte ik QR Codes. Deze zijn voor het oefenen met analoog en digitaal klokkijken.

 

 

 

Automatiseren tot 10 en tot 20

Om het optellen en aftrekken tot 10 en tot 20 te oefenen kun je variëren met oefenen door gebruik te maken van QR Codes.

 

 

Prentenboeken

Martijn de Winter maakte QR Codes bij 50 verschillende prentenboeken. Deze zijn natuurlijk heel goed in te zetten in het onderwijs.

QR Codes Gynzy

 

 

 

 

 

 

Ook Gynzy maakte verschillende QR Codes voor verschillende vakgebieden. Deze kun je ook downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply