Speel en leer op de kleuterschool app van Meester Dennis!

Leeftijd: 4 – 6 jaar
Prijs: € 2,99
Download voor iPhone/iPad & Android (betaalde versie)
 

 

Download voor iPhone/iPad & Android (gratis versie)
 

 

Mijn Mening

Weer zo’n mooie kleuterapp van Meester Dennis! Er zitten echt bijzonder veel leerspelletjes. Elk spel wordt voor je start van het spel even heel kort uitgelegd. De uitleg is erg duidelijk.  Zo zijn de opdrachten ook zonder uitleg van de leerkracht goed te begrijpen. Op deze manier kunnen kinderen ook zonder de leerkracht de spellen doen.

In deze app zitten diverse spelletjes er zit een mooie mix in van leerspelletjes en speel spelletjes.

De navigatie in de app is eenvoudig en wordt door kinderen snel begrepen. Je wordt ook gestimuleerd om te kijken welke spellen er allemaal beschikbaar zijn. In de betaalde versie zit geen reclame dat vind ik echt heel prettig. Als je de app eenmaal hebt aangekocht hoef je geen in app aankopen meer te doen om de app volledig te spelen.

Er is ook een gratis variant van de app. Daarin zijn niet alle spellen beschikbaar. En er zit een beetje reclame in de app. Dit is een prima manier om te ontdekken of deze app iets voor jou is.

Ik vind dit type app wel echt een aanrader om in een onderbouwgroep, of een groep die met onderbouwdoelen werkt te gebruiken.

De App

Ik zal jullie vertellen welke spellen er allemaal beschikbaar zijn in de app.

Maak de ketting af

Je ziet een ketting en die is niet helemaal af. Jij moet nu de ontbrekende kralen aantikken om zo het patroon af te maken. Vanuit de app krijg je feedback over hoe je het doet.

Kleurplaten op tafel

In dit onderdeel van het spel kun je een kleurplaat inkleuren. Zelf gebruik ik bij kleuren graag de pencil. Dan heb je wel echt het vasthouden van een pen. Bij gebruik van de Apple pencil werk je ook echt alsof je een pen/potlood in handen hebt.

Schilderij met sterren

Hier ga je een cijferkleurplaat maken. Als je alles goed hebt gedaan dan zie je het figuur en hoor je dat je het goed gedaan hebt. Je krijgt dan een nieuwe. Als je het niet goed doet dan wordt er geen lijntje gezet.

Klok aan de muur

Je ziet een klok en daar ontbreekt een cijfer. Dit ontbrekende cijfer moet jij aantikken. Als je het goed doet dan hoor je dat je het goed hebt gedaan. En je hoort het cijfer van de klok. Wanneer je het niet goed hebt gedaan dan hoor je het ook. En mag je het nog een keer proberen.

Schrijfbord

Hier kun je schrijfpatronen oefenen. Je kiest een schrijfpatroon. En volgt daarna het patroon wat het potlood maakt. Je kunt het schrijfpatroon wel zo schrijven als je wilt. Dus je hoeft het patroon niet te volgen als je dat niet wilt.

Bij deze oefeningen kun je de Apple Pencil goed gebruiken. Dan oefen je ook echt de schrijfmotoriek.

Schaduwen op de grond

Je ziet een schaduw en moet kiezen uit de vier plaatjes die eronder staan. Van welke afbeelding is de schaduw?

Vlieger

Aan de vlieger moeten een aantal strikken worden gehangen. Je hoort het aantal en plaatst het aantal strikken. Als je denkt dat je het juiste aantal strikken hebt geplaatst druk je op controleren. Doe je het goed, hoor je dat. En krijg je een nieuwe opdracht. Als je het niet goed doet dan mag je het opnieuw proberen.

Fishes op de grond

Je ziet een aantal fishes. Deze worden in een vijfstructuur weergegeven. Doormiddel van de cijfers eronder geef je aan hoeveel dit er zijn. Als je het goed doet krijg je een volgende opdracht. En je hoort het. Als het niet goed is hoor je het ook en mag je het opnieuw doen.

Dobbelstenen

Je ziet een drie cijfers. In het midden ontbreekt een cijfer. Deze moet je kiezen uit de vier cijfers die eronder staan. Als je het goed doet krijg je een volgende opdracht. En je hoort het. Als het niet goed is hoor je het ook en mag je het opnieuw doen.

Tangram

Je ziet een heel aantal tangram figuren. je kiest een figuur. En maakt vervolgens het tangramfiguur. Wanneer het figuur goed is krijg je een volgend figuur.

Xylofoon

In dit onderdeel kun je xylofoon spelen! We zit geen goed/fout in. Gewoon lekker muziek maken.

Dobbelstenen in de kast

Je ziet een aantal dobbelstenen. Je telt het aantal stippen op de dobbelstenen. En geeft dan aan welk cijfer dit representeert. Doe je het goed dan krijg je een andere vraag. Doe je het niet goed dan mag je het nog een keer proberen.

Bord met cijfers erop

Je hoort de vraag waar zie je de …. . Dit cijfer moet je dan zoeken tussen de 24 cijfers die je in beeld ziet. Als je het goede cijfer aantikt hoor je dat je het goed gedaan hebt. Mocht je het niet goed gedaan hebben dan krijg je te horen dat je het nog een keer mag proberen. In totaal zoek je het cijfer zes keer. Heb je het cijfer zes keer gevonden dan krijg je een nieuwe opdracht.

Memory

Dit laatste spel is eigenlijk het eenvoudigst. Je gaat namelijk memory spelen. Je zoekt steeds twee dezelfde kaartjes. Als je twee dezelfde kaartjes hebt gevonden dan verdwijnen ze. Heb je twee kaartjes gevonden die niet hetzelfde zijn dan draaien ze weer om.

Ook zijn er in deze app allerlei dingen om zelf in te stellen zodat je de oefeningen zo passend mogelijk kunt maken. Hier zie je wat je allemaal kunt instellen.

Tips voor in de Klas

Deze app kun je prima introduceren in de kleine kring. Ontdek spelenderwijs samen met de kinderen de verschillende onderdelen. Wanneer ze de activiteiten door hebben kun je kinderen ook in tweetallen de app laten doen.

Mocht je nou opzoek zijn naar apps voor kleuters dan kun je daar ook meer over vinden!

Wat leer je van deze App?

Als je naar de kerndoelen kijkt kun je van deze app het volgende leren:

Kerndoel 1
De leerlingen leren informatie te verwerven uit gesproken taal. Ze leren tevens die informatie, mondeling of schriftelijk, gestructureerd weer te geven.

Kerndoel 4
De leerlingen leren informatie te achterhalen in informatieve en instructieve teksten, waaronder schema’s, tabellen en digitale bronnen. Waarbij kleuters vooral bezig zijn met het spelenderwijs afbeeldingen aan elkaar te koppelen.

Kerndoel 23
De leerlingen leren wiskundetaal gebruiken.

Kerndoel 24
De leerlingen leren praktische en formele rekenwiskundige problemen op te lossen en redeneringen helder weer te geven.

Kerndoel 26
De leerlingen leren structuur en samenhang van aantallen, gehele getallen, kommagetallen, breuken, procenten en verhoudingen op hoofdlijnen te doorzien en er in praktische situaties mee te rekenen.

Verder leer je van deze app:

 • Je concentreren op een activiteit
 • Hoe werkt een patroon
 • Samenwerken als je de activiteit samen doet
 • Herkenen van schaduwen

105 Comments

 1. Tirza
  21 september 2022

  Wat een mooie app!
  Voor mijn zmlk-klas ben ik op zoek naar een prettige en gebruiksviendelijke app die we kunnen inzetten naast ontwikkelingsmateriaal.
  Deze app lijkt me daarvoor ideaal!

  Reply
 2. Femke Damen
  21 september 2022

  Wauw! Super leuke actie! Ik zou graag willen winnen omdat ik denk dat de app goed aansluit op ons onderwijs. We werken met beredeneerd aanbod en deze app zou een verrijking zijn van onze lessen!

  Groetjes de kleuterjuffen van CBS het Kompas in Kesteren

  Reply
 3. Marie Louise
  21 september 2022

  Wat een super mooie app!! Dit zou ik dolgraag willen gebruiken in mijn kleuterklas. De verschillende onderdelen en het feit dat de kinderen het redelijk zelfstandig kunnen maakt het, wat mij betreft, ideaal in gebruik!

  Reply
 4. Lotte
  21 september 2022

  Als juf in de 3de kleuterklas geef ik om de week op woensdag wiskunde initiatie voor naar het 1ste leerjaar toe. Hoe leuker het materiaal en apps hoe meer leerplezier de kids krijgen. Ik ben alvast enthousiast!

  Reply
 5. Katrien
  21 september 2022

  Graag zou ik deze app winnen omdat het een vernieuwende app is, gemaakt door een persoon uit de klas praktijk. Zeer zeker een meerwaarde! Ik ben fan!
  👏🤞🤞🤞

  Reply
 6. Sofie callebaut
  21 september 2022

  Hoe geweldig zou dit zijn om deze app te winnen voor onze 7 kleuterklassen met oudste kleuters. Zeker nu we vanaf dit schooljaar beschikken over clevertouchschermen en tablets/ipads voor elke klas.

  Reply
 7. Linda
  21 september 2022

  Ik zou graag met de app werken in de klas omdat ik meer met ICT wil gaan doen en dit graag wil uitproberen!

  Reply
 8. Isabel
  21 september 2022

  Ik zou heel graag die app kunnen verkrijgen voor in mijn klasje. 3de kls. Wij hebben ipad in school. Ik zou graag wat meer apps hebben voor uitdaging in mijn 3de. Ik zou super blij zijn.

  Reply
  • Yvonne
   21 september 2022

   Ik ben al tijden op zoek naar een gebruiksvriendelijke, leerzame app voor kleuters. Jullie app spreekt me erg aan. Ik probeer hem graag uit met mijn klas!

   Reply
 9. Cindy
  21 september 2022

  Wij zijn een school voor blinde en slechtziende leerlingen. Voor onze kleutergroep zijn wij op zoek naar leuke apps die wij kunnen inzetten voor de slechtziende leerlingen. Dit zou voor ons super zijn!

  Reply
 10. Karina Pex
  21 september 2022

  ‘Eenvoud siert de mens.’
  Kort, maar krachtig en helemaal aansluitend bij de app! De kinderen weten wat zij moeten doen, kunnen sneller aan de slag en daardoor zeer effectief!

  Geweldige app!

  Groetjes,
  Karina

  Reply
 11. Linda
  21 september 2022

  Wat een gave app! Mijn verlof is bijna afgelopen en dan ga ik weer aan de slag met mijn kleuterklas.
  Zou toch een leuke binnenkomer zijn als ik deze gave app op de Ipad kan zetten! 🤞🏻

  Reply
 12. Dorien
  21 september 2022

  Wat zou ik graag deze app willen winnen voor mijn kleuterklas! Ik zie op de screenshots een overzichtelijke en rustig ogende app (geen afleidende achtergrond) waar het echt draait om een aantal belangrijke leerdoelen voor kleuters. Nu zouden de kleuters in alle rust moeten kunnen focussen op de opdracht. Dat lijkt mij heel erg fijn!

  Reply
 13. Tjitske
  21 september 2022

  Deze app zou ik graag willen voor onze kleuters! Alle niveaus kunnen hiermee aan de slag.. wij werken op de rest van de school met Snappet en dit bereid hier ook weer goed op voor.
  Momenteel werken we over de blaadjesdief en ik bijvoorbeeld de opdracht over patronen hier heel goed bij passen, direct in te zetten,dus!

  Reply
 14. Gemma peeters
  21 september 2022

  Lijkt me een enorm diverse app om in te zetten bij de kleuters. Dit jaar een heuse ict hoek en we zoeken nog leuke apps.

  Reply
 15. Jill Demaecker
  21 september 2022

  Wauw ziet er een super handige, gebruiksvriendelijke en speelse app uit voor de kleuters eentje die leerrijk en motiverend is .
  Ik zou graag met mijn kleuters met deze app aan de slag gaan en ook introduceren bij mijn collega’s

  Vriendelijke groeten
  Jill Demaecker

  Reply
 16. Nanda
  21 september 2022

  Wat een leerzame app. Echt wat voor mijn schatjes. Ze kunnen er veel van leren. Zij hebben thuis niet veel middelen, om dit aan te schaffen. Daarom wil ik het graag op school aan kunnen bieden.

  Reply
 17. Louise van cauter
  21 september 2022

  Het ziet er een zeer leerrijke app uit. Als ergotherapeut geef ik voor het eerst dit schooljaar ICT-lesjes aan lagere school kinderen met een mentale beperking (buitengewoon onderwijs). Deze app zou een verrijking zijn voor de kids !!

  Reply
 18. Nienke
  21 september 2022

  Ben benieuwd of de app ook geschikt is voor mijn nieuwkomerskleuters.

  Reply
 19. Vera
  21 september 2022

  Wij zouden deze qapp heel graag willen winnen zodat we de Ipads nog vaker kunnen inzetten als zelfstandige verwerking bij de doelen waar we op dat moment aan werken.

  Reply
 20. Eva Amersfoort
  21 september 2022

  Die zouden wij goed kunnen gebruiken om onze kinderen gebruik te leren maken van devices en leerzaam bezig te zijn! Hij ziet er super uit!

  Reply
 21. Annelies
  21 september 2022

  Hoe leuk zou dit zijn! Ziet er leuk en leerrijk uit. Ik heb een I pad, maar ben nog op zoek naar goede spelletjes voor mijn 3de kleuterklas. Dit ziet er ideaal uit!

  Reply
 22. Esther
  21 september 2022

  Wat zou dit een aanwinst voor onze IPads zijn! Ik word helemaal blij bij het zien vd screenshots! Moet je bedenken hoe mijn kleuters zouden reageren… nog blijer!! 🤗

  Reply
 23. Bianca
  21 september 2022

  Wij zijn op dit moment aan het oriënteren welke apps wij willen gebruiken bij de kleuters. Dus hoe leuk is het om deze app in te zetten.😊

  Reply
 24. Nele
  21 september 2022

  Wij hebben er lang op moeten wachten… maar hebben nu eindelijk 5 tablets om in onze kleuterklassen mee aan de slag te gaan. Geen leukere manier om dit te vieren dan met deze toffe en leerrijke app!
  🤞🏻

  Reply
 25. Petra
  21 september 2022

  Wauw wat een fantastisch mooie app!
  Voor mijn klas ben ik op zoek naar een effectieve app, waarmee de leerlingen aan doelen kunnen werken. Een app die we kunnen inzetten naast ontwikkelingsmateriaal. Dit lijkt mij de perfecte aanvulling!

  Reply
 26. Sara
  21 september 2022

  Ooooh bij het zien van deze app begint het opnieuw te kriebelen om wat meer met de i-pad te werken in de klas.

  Reply
 27. Marianne
  21 september 2022

  Vanavond eerste bijeenkomst gehad van rekencursus, deze vond ik erg waardevol. Ik zou deze app graag in de klas willen inzetten naast de dingen die ik bij de cursus leer om mijn rekenonderwijs te verrijken.

  Reply
 28. Gerry
  21 september 2022

  Wij zijn op school bezig met het realiseren van een ICT hoek voor onze kleuters. We zoeken daarvoor ook aantrekkelijke nuttige apps waar de kleuters zelfstandig mee aan de slag kunnen op de I pads. Deze app zou geweldig zijn om toe te voegen!

  Reply
 29. Ankie Biemans
  21 september 2022

  Ik zou deze app heel graag willen hebben omdat ik merk dat de ipads nog te weinig worden ingezet waarvoor ze daadwerkelijk bedoeld zijn. We hebben digitale geletterdheid in ons koersplan van de stichting staan als speerpunt waaraan we gaan werken. Dus 1 en 1 is….. winnen!!

  Reply
 30. Kristel
  21 september 2022

  Wauw! Wat een toffe actie! Ik doe hier graag aan mee. In mijn klas zijn de kinderen, maar ook ik fan van de apps van Meester Dennis. Zou zo mooi zijn om deze te mogen winnen!

  Reply
 31. Vicky Coenen
  21 september 2022

  Ik zou deze app heel graag winnen. Sinds dit schooljaar probeer ik de iPads extra in te zetten en ook een ‘hoek’ te maken met elke week een andere app die in de kijker staat. Ik heb al een aantal apps op de planning staan maar deze lijkt me erg leuk en gevarieerd. Ik heb ook 2 ICT uurtjes dit schooljaar waardoor ik nog meer zin heb om de kleuters ook via de digitale weg te laten leren.
  Via mijn website jufvicky.be en facebookgroep juf Vicky spelend en ontdekkend leren in de derde kleuterklas probeer ik ook andere leerkrachten te inspireren.

  Reply
 32. Corina Pol
  21 september 2022

  Wat ziet deze app er geweldig mooi uit. Deze zou ik graag bij ons op school willen gebruiken. Eindelijk een duidelijke en overzichtelijke rekenapp voor kleuters!

  Reply
 33. Jolijn Withoff
  22 september 2022

  Dit zou een mooie app zijn om in mijn grote grote groep 1 en 2 in te zetten. Dan kunnen ze zelfstandig er mee aan het werk terwijl ik de anderen in kleine kringen bedien.

  Reply
 34. Jiske
  22 september 2022

  Dit lijkt mij geweldig! Wat een diverse app zeg. Ik had er nog nooit van gehoord, maar lijkt mij geweldig voor mijn klas.

  Reply
 35. Gerry
  22 september 2022

  Dit lijkt me een superfijne app waar kleuters zelfstandig mee kunnen werken.
  Dus…graag😊

  Reply
 36. Selma
  22 september 2022

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Bij ons valt het ict voor de kleuters nog erg tegen. Ik probeer daarom wat moois te creëren voor de kinderen. Dit zou daar zeker bij helpen. 🍀

  Reply
 37. Erna
  22 september 2022

  Wauw! Net twee Ipads in mijn groep gekregen en wat zou ik mijn kleuters graag willen laten oefenen met deze prachtige app. Helaas kunnen we alleen gratis apps gebruiken en dus waag ik graag een kansje voor deze prachtige app. 🍀

  Reply
 38. Rivka
  22 september 2022

  Wat een leuke app 😍 Daar zouden onze kleuters goed mee kunnen oefenen tijdens speel/werktijd!

  Reply
 39. Sabine
  22 september 2022

  Wat een leuke, aantrekkelijke app ! Ik zou die heel graag winnen voor de kleutertjes in de scholen en klassen waar ik werk. Er komt veel in aan bod om hun ontwikkeling te stimuleren !! Alvast bedankt !!
  Met vriendelijke groeten,
  Sabine

  Reply
 40. Kelly
  22 september 2022

  Zo leuk! Een makkelijke gebruikbare app is waar we op zoek naar zijn voor in onze kleuterklas. We werken sinds dit schooljaar met alle leeftijden in 1 klas, klas uniek. Een unieke app mag daarbij niet ontbreken zodat we er mee aan de slag kunnen gaan en onze kleutertjes kunnen leren van en door elkaar en samen aan de slag kunnen gaan met de ontdekking van alle mogelijkheden van de app. Spannend! 🍀
  Groetjes van alle kleutertjes van onze kleurenklas en van mij (Juf Kelly)

  Reply
 41. Kelly
  22 september 2022

  Zo leuk! We werken sinds dit schooljaar met alle leeftijden in 1 klas, klas uniek. Een unieke app mag daarbij niet ontbreken zodat we er mee aan de slag kunnen gaan en onze kleutertjes kunnen leren van en door elkaar en samen aan de slag kunnen gaan met de ontdekking van alle mogelijkheden van de app. Spannend! 🍀
  Groetjes van alle kleutertjes van onze kleurenklas en van mij (Juf Kelly)

  Reply
 42. Inge
  22 september 2022

  Wij kregen van onze ouderwerking tablets en willen deze ten volle benutten met topapps!

  Reply
 43. Marianne
  22 september 2022

  Mooi complete app! Zou ik graag bij ons op school gebruiken.

  Reply
 44. Laura feijth
  22 september 2022

  Speciaal onderwijs kleuterjuf en wij gaan voor het eerst beginnen met tablets dus dit zou fantastisch zijn!

  Reply
 45. Marleen
  22 september 2022

  Super toffe actie.
  Ik gebruik de app nu thuis met mijn dochter. Maar wil deze ook heel graag gaan gebruiken op mijn werk met kinderen met een ernstig meervoudige beperking. Deze app is overzichtelijk en duidelijk van opbouw.
  Hierdoor kunnen de kinderen vanuit zorgstoelen (EMB ontwikkeling van een peuter, maar leeftijd van kleuter of ouder) die nu 2x in de week een half uur onderwijs aangeboden krijgen ook met deze app werken.
  Het zou een zeer waardevolle uitbreiding zijn van ons aanbod aan deze lieve kids.

  Reply
 46. Annet van lankveld
  22 september 2022

  Oh😃, wat geweldig! Ik sta na jaren lang groep 3-4 te hebben gedraaid nu weer met veel plezier voor groep 1-2.
  Ik merk nu dat we op de ipad te weinig goede ontwikkelings spellen hebben en dat de overstap naar gr 3-4 groot is.
  Wat zou het super zijn om dit voor mijn nieuwe klasje te kunnen winnen♥️🙏

  Reply
 47. Tine
  22 september 2022

  Ik wil de ipad en computer in klas volop aan bod brengen en de kleuters van derde kleuter leuke app´s aanbrengen. Het is een hele taak om goede app´s te vinden dus zou ik heeeeeeeeel graag deze app gratis hebben.

  Reply
 48. Marijke Hermans
  22 september 2022

  Wat een super leuke app!! Ik ben voor mijn klas steeds op zoek naar leukeaar vooral leerrijke apps om te gebruiken. We hebben net extra i-pads gekregen voor de kleuterschool. Dus deze geweldige app zou zeker van. Pas kunnen komen! 🤞🤞🤞

  Reply
 49. Petra Horsten
  22 september 2022

  Ik zou deze app graag winnen voor de kinderen van de schoolgroep op mijn werk (KDC voor kinderen met een verstandelijke beperking/ontwikkelingsachterstand). Soms duurt het wat langer, maar met veel oefenen en liefdevolle zorg komen zij er ook!
  Ik hoop dat ze met behulp deze mooie app met veel plezier wat (langer) zullen willen oefenen.

  Reply
 50. Jonna
  22 september 2022

  Super tof voor de dagbehandeling groepen waar ik werk.

  Reply
 51. Ingrid Rens
  22 september 2022

  Wij gebruiken al diverse apps van Dennis op de i-pads. De kleuters vinden ze geweldig. Het zou een mooie aanvulling zijn op hetgeen we al hebben. We wachten in spanning af.
  Groetjes, juffen en kleuters.

  Reply
 52. Jennifer
  22 september 2022

  Heel graag doe ik mee voor mijn 3 kleuterklassen. We zijn nog steeds zoekende voor leuke leerzame apps en deze past er prima bij 🍀

  Reply
 53. Jennifer gorree
  22 september 2022

  Heel graag doe ik mee voor mijn 3 kleuterklassen. We zijn nog steeds zoekende voor leuke leerzame apps en deze past er prima bij 🍀

  Reply
 54. Jessica
  22 september 2022

  Wauw. De kleuters van VBS de Bret zouden hier graag mee werken. Een verrijking en ondersteuning die vooral in de derde kleuterklas zou worden ingezet. Nu blijven de tabletjes nog te vaak in de lade zitten want een goede en leuke app vonden we nog niet maar dit ziet er echt wel leuk uit. Zo oefenen ze zonder het te beseffen de vaardigheden die we als juf toch maar al te graag meegeven. Laat dat eerste leerjaar maar komen en ik denk dat de collega’s van de lagere school dit in hun hoekenverrijking ook wel zien zitten. Wij duimen

  Reply
 55. Frieda
  22 september 2022

  Waauw wat een gevarieerde app, supergaaf voor de kinderen om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan !

  Reply
 56. Frieda
  22 september 2022

  Super wat een gevarieerde app, supergaaf voor de kinderen om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan !

  Reply
 57. Chantal
  22 september 2022

  Ik maak graag kans, voor onze startersgroep op het ODC Dynamica, groep blauw, is de schoolvoorbereidende groep, waarbij de kinderen spelenderwijs worden bevorderd in hun ontwikkeling om door te groeien naar speciaal onderwijs.
  Activiteiten op de tablet, hebben n hoge motivatie bij de kinderen !

  Reply
 58. Inge
  22 september 2022

  Wat een leuke veelzijdige app! Het zou fantastisch zijn om hem in onze vier kleuterklassen te gebruiken. We zijn al lang aan het bekijken hoe we ICT in willen zetten in de kleutergroepen en dit sluit perfect aan. Duimen!!

  Reply
 59. Anouk
  22 september 2022

  Hier zouden we veel kleuters en hun juffies van Brede school Moesel blij mee kunnen maken! We zijn sinds een klein jaar met IPads aan de slag in onze 4 kleutergroepen en blijven zoeken naar mooie apps. We duimen dat we mogen winnen 🤞🏻

  Reply
 60. Debby
  22 september 2022

  Dit is iets wat ik zeker kan gebruiken in een klas van 25 om een leuk hoekje mee te maken.! 😜

  Reply
 61. Mara
  22 september 2022

  Wat gaaf! Die kan ik heel goed inzetten in de groepjes die ik begeleid als onderwijsassistent! 🍀😍

  Reply
 62. Ann
  22 september 2022

  Ik zou de app graag willen hebben om mijn kindjes te helpen de leerstof op een leuke manier aan te brengen.
  Vooral doordat het van iemand uit de praktijk komt spreekt me aan.

  Reply
 63. Jolien
  22 september 2022

  Super toffe leerzame app die ik dolgraag in zou zetten tijdens de werklessen in mijn kleuterklas

  Reply
 64. Michelle
  22 september 2022

  Jaaaaa!! Heel graag!!!! 🥰🥰🥰🥰
  Wij zouden graag voor onze 4 kleuterklassen zo een goede app willen die zeer kindvriendelijk en super leerzaam is 🍀😍🤗👍
  We zoeken al een tijdje naar een goede, fijne app. Deze zou erg goed aansluiten denk ik 😇🍀👍
  Wij gaan duimen!

  Reply
 65. Vanessa
  22 september 2022

  Super tof materiaal. Waarbij ik kan differentiëren in de derde kleuterklas. Zou super zijn om dit te winnen en dit te kunnen delen met mijn kleuters die op hun eigen tempo en niveau willen ontwikkelen

  Reply
 66. Nienke
  22 september 2022

  Wat ziet deze app er leuk, mooi, aantrekkelijk en verzorgd uit. Weet zeker dat de leerlingen uit mijn groep hier enthousiast en zelfstandig mee aan de slag kunnen en al spelenderwijs aan het leren zijn.

  Reply
 67. Hélène
  22 september 2022

  Oeh, zo’n toffe app willen wij heel graag voor onze kleuters! ☺️

  Reply
 68. Roy
  22 september 2022

  Eindelijk een app die ontwikkeld is door een leerkracht! Dat maakt echt een verschil met alle andere onderwijs apps. Deze app is verantwoord om in de klas te gebruiken!

  Reply
 69. Bianca R4
  22 september 2022

  Wauw!!!!! Wat zouden de kindjes in mijn klas hier dolblij mee zijn. Ikzelf ben leerkracht van een speelleerklas. Dit is een klas met kindjes die de overgang naar het eerste leerjaar moeilijk vinden (de meerderheid is van allochtone origine of heeft emotioneel een hele zware rugzak). Door het evenwicht van spelen en leren aan te bieden zorgt ervoor dat ik voldoende moet differentiëren tussen alle leerlingen. Door spelend leren komen ze superver maar toch is dit niet steeds een gemakkelijke opgave voor hen alsook voor mij! Fingers crossed

  Reply
 70. Vicky
  22 september 2022

  Waw wat een toffe app.
  Ik ben zorgjuf die heel graag rond ict werkt.
  De focus op taal, wiskunde, kijk , motoriek…en zoveel meer eens aanbrengen via ict spelletjes is super en bij meester Dennis zeker goed doordacht gebracht! De kids zouden dit super tof vinden !!

  Reply
 71. Cynthia
  22 september 2022

  Dit zou perfect aansluiten bij onze zml groepen, zowel bij de jongste kinderen als de middenbouw groep. Zo lekker ‘prikkel’ arm en overzichtelijk. Die willen wij wel winnen!

  Reply
 72. Els De Roose
  22 september 2022

  Zou tof zijn om met deze leuke, leerzame app aan de dag te gaan in mijn klasje! Ik weet nu al dat mijn kids superfan zullen zijn! De lieveheersbeestjesklas duimt met zijn alleen mee! 👍👍👍👍👍🤩

  Reply
 73. Els De Roose
  22 september 2022

  Het zou super tof zijn om met deze leuke en leerzame app aan de slag te gaan in mijn klasje. Ik weet nu al zeker dat mijn kids superfans zullen zijn! De lieveheersbeestjesklas duimt met zijn allen mee!👍👍👍👍🤩

  Reply
 74. Caroline
  22 september 2022

  Leuk app, die veelzijdig is en aanluit bij de kleuterleeftijd. Ideaal om in te zetten in de kleuterschool. Wij zijn steeds op zoek naar vernieuwende materialen waar we mee aan de slag kunnen.

  Reply
 75. Rachel
  22 september 2022

  Deze app zou een mooie aanvulling zijn op de lesstof. Heel graag zou ik deze app winnen voor de onderbouw bij ons!

  Reply
 76. Lieke
  22 september 2022

  Voor onze taal en reken kleuterklassen zou dit echt een aanwinst zijn voor op de Ipads. Wat een mooie educatieve app als ik er zo doorheen scroll. Wij gaan duimen!

  Reply
 77. Simone
  23 september 2022

  Voor onze kleuters op Curaçao wil ik graag deze app winnen. Zodat ze met deze app hun computervaardigheden kunnen oefenen en alle andere doelen die het programma rijk is, op een leuke en speelse manier!

  Reply
 78. Sanne
  23 september 2022

  Wow, wat een mooie app. Deze is goed inzetbaar als extra oefening na een activiteit of voor kinderen om nog even door te kunnen borduren op stof die ze kennen. Hier wordt je als kleuterjuf toch blij van. 😍

  Reply
 79. Esther
  23 september 2022

  We zijn onze tablets opnieuw aan het inrichten en deze app zou een geweldige aanvulling zijn!

  Reply
 80. Elke
  23 september 2022

  In tijden als deze, waar onze lagere afdeling een heuse digisprong meemaken én in een maatschappij waar alles digitaler wordt, kunnen we de kleuters niet achterlaten. Eveneens is het onze plicht om een veilige wereld aan te bieden met correct oefenmateriaal. Daar tikt jouw app allemaal bij aan. Als zorgcoördinator raad ik hem dan ook vaak aan.
  Doe zo verder!

  Reply
 81. Kim Van Haelst
  23 september 2022

  Dit ziet er zo geweldig uit!

  Onze klassen en vóóral onze kindjes op school zouden hier zo veel mee kunnen.
  We hebben namelijk een doelgroep op school met veel anderstalige kinderen of kinderen die in kansarmoede leven of een andere moeilijkere thuissituatie hebben.
  Op deze manier kunnen ze (na een tijdje) zelfstandig aan de slag met deze app. Een extra leuk leermomentje waar ze gegarandeerd een succeservaring aan zullen beleven.
  Alles voor onze sloebers! ❤️

  We duimen hier zo hard! 🍀💪🤗

  Reply
 82. Suzan van Cruchten
  23 september 2022

  Een hele mooie en vooral bruikbare app voor onze kleuters van de Angelaschool te Echt. Ik zou deze super graag willen winnen voor onze kinderen. 🍀🍀🍀🍀

  Reply
 83. AmyvanDijk
  23 september 2022

  Super om deze app te winnen en straks te kunnen gebruiken op de nieuwe ipads in onze klassen!

  Reply
 84. Ellen Jansen
  23 september 2022

  Natuurlijk wil ik dit voor school winnen. Mooie, duidelijke app! Wie wil dat niet voor de kleuters

  Reply
 85. Wendy Fedorus Vels
  23 september 2022

  Wat een mooie app. Die zou ik heel graag willen winnen voor in mijn kleuterklas! Zo kunnen ze op een educatieve manier aan de slag!

  Reply
 86. Ashleigh
  23 september 2022

  Wat een fantastische app!
  Onze school heeft in juni in brand gestaan wat uiteraard een behoorlijk impact heeft gehad op iedereen, maar met name de kleuters. Aangezien wij nu als school zijn opgesplitst is alles onrustig en gespannen. Deze app zou dan natuurlijk een aangename afleiding zijn 🙂

  Reply
 87. Susanne
  23 september 2022

  Ik werk op een mkd bij kwetsbare kleuters die vaak met een TOS kampen. De meest gangbare apps voor kleuters zijn nog te lastig qua taal. Deze app zou dus echt fantastisch zijn!

  Reply
 88. Katrien
  23 september 2022

  Ik wens deze app aan juf Jill toe. Ze is de juf van mijn jongste dochter in de basisschool freinet on the move. Ze is een superjuf die elk kind het vertrouwen geeft die ze/hij nodig heeft en laat groeien waar kan.

  Reply
 89. Karen
  23 september 2022

  Ik zou graag de app willen inzetten in onze groep 1/2. We hebben veel NT2 leerlingen en leerlingen die opgroeien in een minder kansrijke omgeving.
  De app lijkt me erg aantrekkelijk voor onze leerlingen. Ik verwacht dat ze met veel plezier met de app aan de slag zullen gaan en zich zo spelenderwijs breed zullen ontwikkelen.
  Om ons onderwijs aan het jonge kind nog aantrekkelijker te maken zouden we graag van de app gebruik maken.

  Reply
 90. Jolien muylaert
  23 september 2022

  Ik zou graag winnen voor mijn topcollega’s een leuk cadeautje te kunnen geven voor dag van de leerkracht! Ze zijn niet enkel topcollega’s, maar zijn ook topjuffen (geweest) voor mijn lieve kindjes 🥰🤞

  Reply
 91. Katrien
  23 september 2022

  Ik heb deze app al thuis voor mijn eigen kleuters, maar ook voor in onze school buitengewoon lager onderwijs zou deze geweldig zijn. Onze kanjers zouden deze tijdens hoekenwerk heel fijn kunnen gebruiken

  Reply
 92. Laura
  23 september 2022

  We zijn voor onze kleuterschool op zoek naar goede apps om mee aan de slag te gaan binnen onze kleuterschool. We zijn nog erg zoekend. Misschien kunnen we met deze app een stap zetten in de goede richting en onze kleuters op een mediavaardige manier taal, wiskunde,… bij te leren.

  Reply
 93. Stephanie
  24 september 2022

  Dat zou leuk zijn als wij op “de huifkar” in Enschede dit programma op de ipads hebben. Voor onze kinderen (zmlk) is het ideaal om op dit niveau veel oefenmateriaal te hebben en wij zouden het niet alleen in de kleutergroepen inzetten!

  Reply
 94. Marijke van den haute
  24 september 2022

  Mijn tablet in de klas heeft dringend nieuwe spelletjes nodig. Hopelijk is dit het volgende nieuwe spel.

  Reply
 95. Eline
  24 september 2022

  Deze app lijkt een goede inhoud te hebben die aansluit bij een aantal doelen van onze leerlijn. Het is altijd zoeken in het vso zml naar nieuwe oefeningen en media. Ik denk dat mijn collega’s van leerroute 2 met deze app heel erg blij zullen zijn.

  Reply
 96. JufSaartje
  24 september 2022

  Wat een toffe, leerrijke app! Graag win ik deze voor onze afdeling OV1, waar jongeren met een mentale beperking op deze manier extra gestimuleerd worden in hun leren. Ik zie hun glimlachen al voor me wanneer ze deze app uitproberen op het digibord. 🤞

  Reply
 97. Greet Seynhaeve
  24 september 2022

  Ik zou het heel fijn vinden om deze app te winnen voor de kleuters van mijn muizenklas. De kleuters zijn het alvast eens met mij wanneer ze deze nieuwe app ontdekken.
  Dank je wel om dit in een wedstrijd vrij te geven aan een gelukkige juf en even gelukkige kinderen indien we geluk hebben om dit te winnen.

  Reply
 98. Ellen
  24 september 2022

  Deze wil ik graag winnen. We werken te weinig met de ipad dit zou een mooi begin zijn

  Reply
 99. Gea Beute-Kotterink
  24 september 2022

  Als specialist digitale didactiek wordt ik helemaal blij van deze app.
  Voor het ZML onderwijs is het moeilijk de juiste digitale middelen te vinden. Deze app sluit aan bij onze leerlingen. Dus wij willen hem heel graag winnen.

  Reply
 100. Leentje Van der Meulen
  24 september 2022

  Met een meng groep van peuter tem 3de kleuterklas, zou het heel leuk zijn om deze te kunnen winnen. Samen groot en klein kunnen deze leerrijke spelletjes doen en zo van elkaar leren. Hoe ik zie hoe ze elkaar nu helpen, hoe zalig zou het zijn om eens samen iets op de iPad te kunnen doen.
  IPad komt bij kinderen over als spelen en als ze deze app gebruiken, zijn ze weer zoveel vaardigheden aan het bij leren op een spelende manier.

  Reply
 101. Danique
  24 september 2022

  Wat een prachtige app! Dit jaar sta ik voor het eerst bij de kleuters en zonder duo. Ik merk dat ict een te kleine aandeel heeft en een app als dit zou perfect zijn om in te mogen zetten. Zo leren ze meteen fantastische doelen. Kids blij en juf blij!

  Reply
 102. Gino
  24 september 2022

  Wij krijgen eindelijk tablets voor onze kleuters! Enorm blij, en met deze app zouden we heel mooi kunnen aftrappen!

  Reply
 103. Joke
  25 september 2022

  Lijkt me ook super leuk en leerrijk om te gebruiken in mijn eerste leerjaar 🥰

  Reply
 104. Peetje
  25 september 2022

  De kleuters van mijn groep 1 zullen deze app helemaal geweldig vinden

  Reply

Leave a Reply