Starten met Apps bij de kleuters

Geplaatst door op aug 17, 2015 in Materiaal | Geen reacties
Starten met Apps bij de kleuters

tablets

Regelmatig krijg ik de vraag welke apps moet ik nou echt op mijn tablet hebben staan als ik wil starten met apps met de kleuters? Er zijn er namelijk zo veel dat ik mij goed kan voorstellen dat je door de appbomen het bos niet meer ziet. Dus ik maakte lijstjes met apps die echt interessant zijn om op tablets te zetten. Tot ik de tijd vond om een gids te maken waarin ik voor de volgende vakgebieden verwerkte:

  • Beginnende geletterdheid
  • Woordenschat
  • Rekenen – Algemeen
  • Beginnende gecijferdheid
  • Overige apps

In de gids zijn apps terug te vinden voor iPhone, iPad en alle Android apparaten. In de gids staan zowel gratis als betaalde apps.

Mocht je nou opzoek zijn naar apps voor de middenbouw dan kun je daar ook meer over vinden!

 

Leave a Reply