Speel pepernoot hockey

Leeftijd: 5 – 8 jaar
Prijs: gratis
Download voor iPhone/iPad

 

Mijn Mening

Ik vind dit een leuke app om in het kader van Sinterklaas te gebruiken. Zelf vind ik het prettig om in de klas de kinderen een stylus te geven om ze zo ook nog te laten oefenen met de pengreep. Wat ik echter wel heb ontdekt is dat het bijan onmogelijk is om te scoren als je tegen de computer speelt. Het is voor kinderen dus leuker om samen te spelen.

 

 

De App

Direct als ik de app start kan ik kiezen of ik het spel met 1 of 2 personen wil spelen. Als ik het spel alleen, met 1 persoon speel dan speel ik tegen de computer.

Of ik het spel nu alleen of met twee speel. Het doel blijft hetzelfde. Je moet namelijk scoren bij de ander in het doel met de pepernoot! De enige beperking is dat je niet over de middenlijn heen mag.

Tips voor in de Klas

Mijn tip voor deze app voor in de klas is eigenlijk heel eenvoudig. Laat leerlingen deze activiteit samen doen. En geef elke leerling een stylus. Op deze manier oefenen ze ook nog de pengreep!

Wat leer je van deze App?

Eigenlijk leer je niet zo heel veel van deze app. Het is vooral leuk om te schieten op elkaars doel. Echter als je er een stylus bij gebruikt kun je wel werken aan de pengreep.

 

 

    Leave a Reply