Versier de kerstboom!

Leeftijd: 4 – 99 jaar
Prijs: gratis
Download voor iPhone/iPad

 

 

Mijn Mening

Ik vind dit een leuke app om in de kerstperiode mee te werken. Je kunt namelijk de kerstboom overal waar je bent neerzetten! Nu hebben de kinderen de kerstboom in de klas neergezet op de grond en op een tafel.

De versieringen zijn leuk en passen echt bij kerst! En elke dag zijn er nieuwe versieringen te vinden door een vakje te openen. Wat ik wel merk is dat kinderen soms een beetje balen als de versiering op is. Ze moeten dan weer een dagje wachten voor er nieuwe versiering is.

De app spreekt bij kleuters erg aan. Je kunt je kerstboom overal mee naartoe nemen. En zo mooi maken als je zelf wilt. Een echte aanrader om in de kerstperiode op je iPad te hebben staan!

De App

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je de app start mag je van de kalender een vakje open gaan maken. Deze vakjes tellen af tot dat het kerstmis is. Vervolgens mag je door en mag je een kerstboom gaan versieren!

Onderin zie je precies met welke figuren je de kerstboom kunt gaan versieren. Deze figuren zijn afkomstig uit de adventskalender.

Het leuke is dat je deze kerstbomen overal in de ruimte kunt plaatsen! En elke dag krijg je nieuwe versiering waarmee je de kerstboom kunt versieren.

 

Leave a Reply