Ontdek de school met Dr Panda!

Leeftijd: 4 – 7 jaar
Prijs: € 4,49 10 september gratis voor iPhone/iPad 
Download voor iPhone/iPad & Android

Mijn Mening

Dit is weer een echt leuke app van Dr Panda. In deze app ontdek je de school van Panda. En het leuke vind ik… Je kunt je fantasie de vrij loop laten! Wil je gaan spelen op het schoolplein dan kan dat! Je kunt er vriendjes bij uitnodigen.

Ook kun je in alle lokalen van de school. En daar kunnen je vriendjes uit de app ook bij komen kijken! Je kunt ook de kantine van de school in om te eten. En natuurlijk ruim je daarna alles netjes op.

Genoeg te doen en te ontdekken voor kleuters in deze app die zich op school afspeelt!

Ik vind het ook prettig dat er geen reclame in de app zit. Je hebt in deze app geen maatstaf waar je aan moet voldoen. Het is juist fijn dat je lekker kunt spelen!

De App

Wanneer je de app start kom je terecht bij de bus van Dr Panda! Hij stapt uit de bus bij zijn school! En in die school is van alles te ontdekken. Zo zijn er 6 verschillende lokalen:

  • De hal van de school
  • Het schoolplein
  • Het klaslokaal
  • De kantine
  • Het handvaardigheidslokaal
  • Het kantoor van de verpleegster.

Ook zijn er in totaal 19 dieren/vriendjes die samen met jou kunnen gaan spelen en ontdekken in de verschillende ruimtes van de school.

In het klaslokaal kun je bijvoorbeeld sommen op het bord schrijven. Die sommen kunnen automatisch worden opgelost! En heb jij de hal al gepoetst. En heb je hamster Hambo al ontdekt? Geef hem ook te eten!

Overal in elke ruimte zijn nieuwe dingen te ontdekken.

Tips voor in de Klas

Natuurlijk is dit in eerste plaats een app waarin kleuters in tweetallen genoeg samen kunnen ontdekken en ervaren.

Maar ik heb gemerkt dat deze app ook heel leuk is om in de kleine kring te spelen! Ga eens samen met twee kleuters met deze app aan de slag! Laat ze eens samen met jou de school ontdekken. En stel ze vragen. Of geef de kleuters juist korte opdrachtjes om uit te voeren in de school. Genoeg te ontdekken en te zien!

 

Leave a Reply