Aan de slag met de iPad in de kinderopvang & BSO

Posted by on mrt 22, 2022 in Materiaal | No Comments
Aan de slag met de iPad in de kinderopvang & BSO

Ik geef binnenkort weer 2 soorten webinars!

De iPad in de kinderopvang

De iPad is meer dan alleen een apparaat dat je gebruikt voor de administratie. Ontdek op welke manier je de speel-leeromgeving van kinderen kunt aanvullen door de inzet van iPads. Onze Apple Education specialiste, Eveline Kaleveld, vertelt je er graag meer over.

De iPad in de kinderopvang gebruiken met 2 tot 4 jarigen? Waar begin je? En wat kun je met ze doen? Eveline Kaleveld, Apple Professional Learning Specialist helpt je op weg!

 

Ook jonge kinderen komen volop in aanraking met media. In dit webinar krijg je antwoord op de vraag hoe je jonge kinderen mediawijs maakt met de iPad. Je wordt volop geïnspireerd en krijgt concrete handvatten om aan de slag te gaan. Zoals je van ons gewend bent, starten we met een stukje inhoud over het gebruik van media en jonge kinderen.

Werk jij met kinderen in deze leeftijdsgroep?

Schrijf je dan nu in voor dit Webinar, helemaal gratis!

Kies het moment en tijd uit de volgende 2 mogelijkheden:

  • Dinsdag 29 maart 2022 tijd: 19:00 – 20:00

De iPad op de BSO

Ontdek op welke manier je de speel-leeromgeving van kinderen kunt vergroten door de inzet van iPads. Tijdens ons webinar neemt onze Apple Education specialiste, Eveline Kaleveld, je mee hoe je iPads op een leuke manier kunt inzetten, zodat kinderen spelenderwijs bezig zijn met de 21e eeuwse vaardigheden

De iPad op de BSO gebruiken voor 8 plus kinderen? Waar begin je? Want er zijn zo veel gave dingen mee te bedenken! Eveline Kaleveld, Apple Professional Learning Specialist helpt je op weg!

Na schooltijd gaan behoorlijk wat kinderen naar de BSO. Veel kinderen vinden het leuk om met digitale materialen bezig te zij. In dit webinar krijg je antwoord op de vraag hoe je kinderen op de BSO mediawijs maakt. Je wordt volop geïnspireerd en krijgt concrete handvatten om aan de slag te gaan. Zoals je van ons gewend bent, starten we met een stukje inhoud over het gebruik van media kinderen.

Werk jij met kinderen in deze leeftijdsgroep?

Schrijf je dan nu in voor dit Webinar, helemaal gratis!

Kies het moment en tijd uit de volgende 2 mogelijkheden:

  • Maandag 28 maart 2022 van 10:00 – 11:00 uur

Leave a Reply