Starten met apps in de middenbouw

Posted by on okt 11, 2017 in Thema's | No Comments

tablets

Regelmatig krijg ik de vraag welke apps moet ik nou echt op mijn tablet hebben staan als ik wil starten met appsĀ  in de middenbouw? Er zijn er namelijk zo veel dat ik mij goed kan voorstellen dat je door de appbomen het bos niet meer ziet. Dus ik maakte lijstjes met apps die echt interessant zijn om op tablets te zetten. Tot ik de tijd vond om een gids te maken waarin ik voor de volgende vakgebieden verwerkte:

  • Taal
  • Spelling
  • Rekenen – Algemeen
  • Rekenen – Tafels
  • Rekenen – Klokkijken
  • Geld rekenen
  • Apps voor programmeren
  • Uitdagende apps
  • Overige apps – tips voor de leerkracht

In de gids zijn apps terug te vinden voor iPhone, iPad en alle Android apparaten. In de gids staan zowel gratis als betaalde apps.

Mocht je nou opzoek zijn naar apps voor kleuters dan kun je daar ook meer over vinden!

 

Leave a Reply