Puzzels van Gynzy Kids

Posted by on mrt 2, 2017 in Materiaal | No Comments
Puzzels van Gynzy Kids

Speel en leer met de puzzels van Gynzy Kids

Leeftijd: 4 – 12
Prijs: gratis
Webiste
Download voor iPhone/iPad & Android

 

De Puzzels van Gynzy Kids

In de klas werk ik graag met de puzzels van Gynzy Kids. Echter merkte ik wel dat ik het zelf handig vond om er een beetje overzicht in te hebben. Want het zijn veel puzzels. En een echt zoeksysteem is er nog niet. Daarom maakte ik voor mijzelf een overzicht van alle puzzels. De puzzels sorteerde ik op de volgende manier:

  • Eerst op vakgebied
  • Daarna op een specifiek onderdeel van dat vakgebied
  • Vervolgens maakte ik overzicht met een korte beschrijving van elke puzzel. Met daarin de groep waarvoor het geschikt is. En bij welk kerndoel de puzzel past.

Wat ik verder erg fijn vind aan het werken met de puzzels van Gynzy Kids is dat de puzzels gratis toegankelijk zijn. Je kunt op elke device, computer, iPad of ander soortige tablet er mee werken. Je hoeft er geen inlog code voor te hebben. En er zit geen reclame.

Alle puzzels die Gynzy tot nu toe heeft ontwikkeld staan in dit document. Mocht je aanvullingen hebben dan hoor ik het natuurlijk graag!

Download de gids met puzzels hier.

Leave a Reply