Help mee in de garage

Leeftijd: 4 – 7 jaar
Prijs: € 4,49
Download voor iPhone/iPad

Mijn Mening

Deze app sluit wat mij betreft goed aan bij het thema van de kinderboekenweek van 2019! Je gaat namelijk aan de slag met voertuigen!

In jouw garage komt iemand binnen die een probleem heeft met zijn/haar auto. En jij kunt vast helpen! Wanneer je de problemen met de auto hebt opgelost kan de auto weer naar buiten rijden! Elke keer als je in de garage aan het werk bent krijg je een andere auto en elke auto heeft een ander probleem. Het blijft dus interessant om met deze app te blijven spelen.

En wat doen auto’s nog meer… Juist racen! In deze app kun je ook aan de slag gaan met een raceparcours! Kies een parcours en zorg dat je zo snel mogelijk alle rondjes rijdt die gereden moeten worden. Word jij de winnaar van de race?

Kleuters vinden het leuk om met deze app te spelen! Er valt veel voor ze te ontdekken. En elk probleem in de garage biedt weer nieuwe uitdagingen.

De App

Waneer ik de app start kom ik binnen in de garage! Zodra ik het rolluik open doe komt er een auto aan met een probleem. En daar kun jij mee helpen. Je ziet bij de auto, door middel van symbolen, precies wat er moet gebeuren. Soms is een auto vies of moeten de banden worden nagekeken of de auto heeft juist een probleem met de ventilatie! Genoeg te repareren voor jou als automonteur!

Als je vervolgens klaar bent met het maken van alle auto’s kun je altijd nog gaan racen! Er zijn 5 verschillende parcoursen waar je op kan gaan racen. Je kiest een auto en gaat aan de slag! Geef in de bochten niet te veel gas bij want dan vliegt je auto uit de bocht! En dan kun je opnieuw beginnen.

Tip’s voor in de Klas

Deze app past heel goed bij het thema van de kinderboekenweek! Zet ‘m dan ook rond deze periode in. En laat de kleuters virtueel lekker sleutelen aan voertuigen!

 

Leave a Reply