buurman01

Speel samen met Buurman & Buurman

Leeftijd: 3 – 8 jaar
Prijs: € gratis in app aankopen
Download voor iPhone/iPad & Android
AppStoreAndroid

 

Mijn Mening

buurman03

Ik vin dit een mooi vormgegeven app van Buurman en Buurman. Veel jonge kinderen vinden Buurman en Buurman echt geweldig. Deze app draagt daar zeker aan bij. Het feit dat je filmpjes, zonder reclame, van Buurman en Buurman kunt zien vind ik erg prettig. De spelletjes zijn door kinderen gemakkelijk te begrijpen al is het soms wel even stoeien.

Om deze app te spelen heb je geen internet nodig. Dat is natuurlijk ook ideaal. Als je de app eenmaal hebt gedownload hoef je geen in app aankopen te doen.

Kortom een echt leuke app voor alle Buurman en Buurman fans!

De App

buurman02

Zelf vind ik Buurman en Buurman geweldig! Dus toen ik deze app tegen kwam moest ik ‘m gewoon bekijken. Je komt binnen in de spelletjeskamer van buurman en buurman. En daarin zie je allemaal televisies. Door op deze televisies te tikken kun je allemaal spelletjes doen.

1e TV Afleveringen kijken
Je kunt via de eerste TV afleveringen van Buurman en Buurman kijken. Er komen regelmatig nieuwe afleveringen bij.

2e TV Luchtavontuur
In dit spel zitten Buurman & Buurman dachten dat het handig was om een grote ballon aan hun nieuwe badkuip te knopen om de badkuip zo in hun badkamer te krijgen. Help jij Buurman en Buurman om de badkuip al vliegend naar de badkamer te krijgen? Pas op de gevaren onderweg zoals een ventilator die op hol geslagen is of een broodrooster. En zorg ervoor dat je bij de badkamer bent voor je de benzine op is!

3e TV Stapel Gek
De buurmannen zijn aan het opruimen en willen de dozen van zolder afhalen. Alles wat weg mag willen ze het liefste in een keer naar de stort brengen. Help de buurmannen om de dozen op de aanhangwagen zo hoog mogelijk op te stapelen. Maar pas op… Als er een doos afvalt ben je een leven kwijt. Je hebt 3 levens.

4e TV Afleveringen kijken
Je kunt via de eerste TV afleveringen van Buurman en Buurman kijken. Er komen regelmatig nieuwe afleveringen bij.

Er komen regelmatig nieuwe spelletjes bij. Dat geeft de app aan als je op de tv met de winkelwagen tikt.

Tips voor in de Klas

buurman05

Dit is gewoon een app om heerlijk van te genieten. Zet deze app bijvoorbeeld eens in op een moment dat een leerling wat ontspanning nodig heeft. Of juist als je met het thema Buurman en Buurman werkt!

Wat leer je van deze App?

buurman04

Als je naar de kerndoelen kijkt leer je niet zo heel veel van deze app. Het is een app waar vooral vermaak in zit. En die zich richt op de concentratie.

Leave a Reply