Breng de dieren naar bed

Leeftijd: 2 – 5 jaar
Prijs: € 2,99 25 oktober gratis voor iPhone/iPad
Download voor iPhone/iPad

Mijn Mening

Wauw wat een mooie app zeg! Je brengt in deze app de dieren naar hun bed toe. Dit doe je door het licht uit te doen. De dieren en hun omgeving zijn zo mooi getekend ik en de kleuters worden daar echt helemaal blij van!

In de app zit weinig taal. Maar er wordt wel elke keer gesproken over goede nacht en slapen gaan. En er wordt duidelijk dat als je gaat slapen, dan moet in principe het grote licht uit zijn.

Een mooie app om kleuters bewust te maken van het ritueel om te gaan slapen.

Deze app vind ik zelf erg mooi vormgegeven. De dieren zien er mooi uit. En je hoort geluiden die echt passen bij de nacht. Ook het feit dat je kunt wisselen tussen het thema zomer/winter vind ik erg mooi.

Een app voor kleuters om vooral erg van te kunnen genieten!

De App

Deze app start op een boerderij. Je kunt er zelf voor kiezen of deze boerderij in de zomer of winter is. In de verschillende ruimtes van de boerderij zie je licht branden. Daar wonen de dieren. Maar nu wordt het avond… De dieren moeten naar bed.

Breng jij ze naar hun bed toe? Dit doe je door het licht uit te doen. Zo breng je de koe naar bed, de vissen, de hond en nog veel meer dieren! Wel moet je overal even zoeken naar waar het lichtknopje zit

Tips voor in de Klas

Deze app leent zich om aan te sluiten bij de seizoenen. Je kunt kiezen tussen winter en zomer (met of zonder sneeuw).

En deze app leent zich goed door met de kleuters te praten over het ritueel dat zij hebben wanneer ze gaan slapen.

Wat leer je van deze App?

In deze app draait het vooral om het slaapritueel. En echt genieten van deze app!

Leave a Reply