Kerstinspiratie voor je iPad!

Posted by on dec 20, 2022 in Materiaal | No Comments
Kerstinspiratie voor je iPad!

Heel vaak krijg ik de vraag weet je nog een leuke activiteit voor de iPad in een bepaald thema. Voor kerst heb ik er nu 4 gebundeld. Speciaal voor alle groepen. En ze zijn ook goed in te zetten op de BSO in de kerstvakantie!

Download het boekje

Wat is het kerstboekje?

In dit boekje staan 4 verschillende activiteiten. Voor al deze activiteiten heb je, je iPad nodig. Bij de beschrijvingen van de opdrachten, waar ook een filmpje bij zit, staat precies welke app je voor je iPad nodig hebt. En door het filmpje word je stap voor stap geholpen om de opdrachten te doen.

Welke opdrachten zitten in het boekje?

De Luisterkleurplaat

De eerste opdracht is een opdracht die kinderen na een korte uitleg goed zelfstandig kunnen. Je luistert via de iPad naar opdrachten. En die opdrachten voer je uit op een tekenplaat. In het boekje kun je alle materialen downloaden.

Bouw een kerstboom

De volgende opdracht is het bouwen van een kerstboom met blokken. En daarna? Daarna je er een foto van maken. Om vervolgens deze foto te gebruiken om de kerstboom te versieren.

Maak je eigen kerstkaart!

Maak je eigen kerstkaart! Door te tekenen en eventueel te animeren, kun je een mooie kerstkaart maken!

Kraak de kerstcode!

Ken je kraak de code? Waarbij je een code van cijfers en kleuren omzetten in gekleurde vlakjes? Dat hebben we gemaakt voor op de iPad! Bekijk het filmpje in het boekje om te zien hoe het moet!

Leave a Reply