Webinars

Posted by on okt 1, 2018 in Materiaal | No Comments
Webinars

Webinar

Wat ga ik doen?

Op verschillende avonden ga ik in samenwerking met Mijn Superkracht een webinar organiseren! Een webinar is een online meeting.
Weet je wat heel leuk is aan een webinar? Je kunt gedurende het webinar vragen aan mij stellen! En ik ga mijn best doen om je daar ook antwoord op te geven!
Ook kun je vooraf aangeven of je nog vragen hebt van te voren. Dan ga ik mijn best doen om hier specifiek op in te gaan.

Alle webinars starten om 20:00 uur en duren ongeveer een 1 uur

Dinsdag 6 november Webinar “Rekenen in de onder- en middenbouw en het gebruik van online tools”

Inhoud

Dinsdag 6 november, 20:30.

We gaan weer een webinar doen, dit keer over rekenen en apps! We bespreken de leerlijn tellen, ruimtelijk zicht en verschillende rekenbegrippen die daarbij horen. Daarna stappen we over naar groep 3, waar we het gaan hebben over rekenen tot 10 en splitsen. Vervolgens gaan we door naar groep 4 waar we het hebben over rekenen tot 20 en de tafels.

Het wordt een webinar met een stukje theorie en een aantal praktische tips met apps! Kortom een webinar voor iedereen die in bij de kleuters en de middenbouw werkt!

 

Opbrengst

Als je dit webinar hebt gevolgd heb je ideeën gekregen over welke apps je kunt gebruiken. Welke apps je kunt inzetten voor de verschillende leerlijnen rekenen.

 

 

 

 

 

Leave a Reply