Webinars

Posted by on mrt 30, 2020 in Materiaal | No Comments
Webinars

 

Wat ga ik doen?

Ik ga op verschillende momenten een aantal gratis webinars geven! Een webinar is een online meeting.
Weet je wat heel leuk is aan een webinar? Je kunt gedurende het webinar vragen aan mij stellen! En ik ga mijn best doen om je daar ook antwoord op te geven!

Webinar Winactie!

Ik geef dit webinar niet 1x maar wel 2x! In deze webinars ga ik je alles vertellen over Rolf Connect kleur en vorm. Want met deze set kun je enorm veel gave dingen leren. Nu thuis maar straks in de klas ook weer. Ik vertel je in dit webinar er alles over. Maar dat is nog lang niet alles!

Ik mag tijdens dit webinar 2 Apple Pencils gaan weggeven!¬† Wat je daar voor moet doen… Het webinar kijken! Want daarin leg ik je alles uit. De Appel Pencil werkt heel goed samen met de set Kleur & Vorm. En lang niet voor alle oefeningen heb je de hub nodig. In dit webinar laat ik je zien wat je met Rolf Connect Kleur & Vorm kunt. Nu thuis en straks in de klas. Ik geef het webinar 2x en in beide webinars vertel ik precies wat je moet doen om kans te maken op een van de twee Apple Pencils.

Het avond webinar is woensdag 8 april van 20:00 – 21:00

Het middag webinar is donderdag 9 april  van 15:00 Р16:00

 

 

 

Webinar serie Kleuters & iPad

Hoe kun je de iPad bij de kleuters effectiever inzetten? In deze webinar serie neem ik je daarin mee! Je krijgt tools en materialen aangereikt waar je de volgende dag mee aan de slag kunt gaan. Ook krijg je handleidingen van alle tools die we gebruiken. Elk webinar kun je terug kijken.

De webinar serie is al begonnen maar je kunt nog steeds instappen. Je betaald dan een gereduceerd tarief. In het artikel zijn de prijzen hiervoor.

  • 30 maart 2020 (kun je terug kijken!)
  • 20 april 2020
  • 11 mei 2020
  • 1 juni 2020
  • 15 juni 2020

Lees alles over deze webinar serie!

Woensdag 1 april

Op woensdag avond 1 april geef ik een webinar met meerdere mensen! Mijn sessie zal gaan over: “In deze sessie gaan we aan de slag met lezen en leren lezen! Hoe kun je de iPad inzetten voor jonge kinderen ten behoeven van het stimuleren van de ontluikende geletterdheid. En hoe zet je de iPad daarna in om met (leren) lezen aan de slag te gaan? Ik praat je bij!”.

 

Leave a Reply