Webinar serie kleuters & iPad!

Posted by on feb 17, 2020 in Materiaal | No Comments
Webinar serie kleuters & iPad!

Ik ga iets heel gaafs doen! Namelijk 5x een webinar geven om jouw inspiratie te geven om de iPad bij de kleuters in te zetten!

Webinar serie in het kort

Op 5 maandag avonden geef ik een webinar van 1 uur, van 20:00 – 21:00. Bij een webinar zit jij thuis. En kun je via het scherm mijn presentatie volgen. De presentaties zijn interactief dus je kunt mij ook vragen stellen tijdens het webinar. De data voor het webinar zijn:

  • 30 maart 2020
  • 20 april 2020
  • 11 mei 2020
  • 1 juni 2020
  • 15 juni 2020

In het webinar leg ik je verschillende dingen uit en je kunt zelf actief meedoen! Want het kan heel goed zijn dat ik je voorafgaand aan het webinar al een kleine opdracht geef zodat je meteen mee kunt doen tijdens het webinar! Na het webinar krijg je een opdracht om in de klas uit te voeren. Hiervoor lever ik je alle benodigde tools en handleidingen aan. Vervolgens lever je deze opdracht in. En aan het einde van de webinar krijg je een certificaat van deelname.

Kun je een avond niet? Geen ramp! Je kunt het webinar namelijk terug kijken.

Maar wat kost het webinar nou? Voor de gehele serie betaal je € 90,-. Opgeven?

Stap je in met het 2e webinar dan betaal je € 75.  Je kunt dan alle webinars terug kijken. Stap je in met het 2e webinar dan betaal je € 60,-. De voorgaande webinars kun je terug kijken. Instappen met webinar 4 & 5? Dan betaal je € 50,-. Je kunt ook een los webinar bekijken daar betaal je € 20,- voor.

Stuur dan even een mailtje naar: eveline.kaleveld@derolfgroep.nl. Vermeld hierin je naam, eventueel je schoolnaam en waar ik de factuur naartoe mag sturen.

Inhoud van elk webinar

Natuurlijk wil je weten wat we elke avond gaan doen. Voorafgaand aan elk webinar krijg je een gedetailleerde agenda. Maar hier volgen alvast de onderwerpen:

Maandag 30 maart

Door middel van dit webinar laat ik je zien dat je de iPad heel goed mee naar buiten kunt nemen! En wat kun je er dan buiten mee gaan doen? Ik laat je zien. En je gaat het zelf ervaren. Ook gaan we aan de slag met hoe je nou een geschikte app vindt passend bij de doelen van je thema.

Maandag 20 april

Het webinar van deze avond geeft je inzicht in hoe je een echte leerspeurtocht kunt maken! Ik leer je hoe je dat eenvoudig kunt maken en kunt aanpassen aan het leerdoel dat je voor ogen hebt. Verder komen en apps voor woordenschat voorbij. Want welke apps zijn nou prettig om in te zetten rondom woordenschat?

Maandag 11 mei

In dit webinar gaan we in de bouwhoek aan de slag met de iPad. Want hoe kun je de iPad in de bouwhoek in gaan zetten? Welke middelen zijn er beschikbaar hiervoor? Ook duiken we in concrete materialen die je kunt combineren met de iPad rondom rekenontwikkeling.

Maandag 1 juni

Het webinar van deze avond staat in het teken van foto en video! Want daar kun je super veel mee. Hoe kun je foto en video bijvoorbeeld inzetten ten behoeven van rekenen of woordenschat? In dit webinar laat ik het je zien! Verder ga je kennismaken met een aantal toffe apps rondom het thema zomer.

Maandag 15 juni

Het laatste webinar van deze serie staat in het teken van kunst! Want hoe kun je nou met de iPad kunst maken? Ik neem je mee hoe je dit eenvoudig kunt doen met apps die al standaard op je iPad staan. Ook laat ik je nog een aantal concrete materialen zien die je heel goed in combinatie met de iPad kunt gebruiken.

Wat krijg je als je dit webinar volgt:

  • 5x een maandag avond vol inspiratie
  • Handleidingen/opdrachtkaarten bij alle tools die we gebruikt hebben
  • Meerdere opdrachten die je direct kunt toepassen in de klas
  • Een hoop kennis om de iPad nog gerichter in te zetten bij jonge kinderen!

Opgeven? Stuur even een mailtje naar: eveline.kaleveld@derolfgroep.nl

 

 

Leave a Reply