Oefen met letters en leren lezen

Leeftijd: 5 tot 7 jaar
Prijs: € 4,99/€ 3,79
Download voor iPad/iPhone & Android
AppStoreAndroid

Mijn Mening

Ik ben heel erg enthousiast over deze app. De manier van vragen stellen sluit heel erg aan bij wat er in de klas van kinderen gevraagd wordt. Ook het type oefeningen sluit aan bij wat kinderen voor oefeningen doen in de klas.

Het feit dat als je het goed doet er een ballon wordt opgeblazen en je uiteindelijk een beloningsscherm te zien krijgt is een leuke stimulans voor kinderen.
In mijn klas zie ik dat kinderen er met veel plezier aan werken. Dit zijn met name mijn groep 2 kinderen, en die zitten echt op het puntje van hun stoel als ze met deze app werken. Ook zie ik dat ze heel geconcentreerd aan het werk zijn. Super dus! Zowel voor thuis als op school een aanrader.

De App

Deze app is eigenlijk het vervolg op letters leren lezen van Juf Jannie. Daarom is deze app meer gericht op woorden en zinnen leren lezen. De app sluit aan bij het leesonderwijs dat in groep 3 gegeven wordt. Maar ook kleuters die interesse in letters en woorden hebben kunnen prima uit de voeten met deze app.

In het eerste scherm van de app heet Juf Jannie je welkom. Je kunt nu een van de zes oefeningen gaan kiezen.
Voor je een keuze maakt voor een oefening maak ik eerst de structuur die de oefeningen allemaal hebben inzichtelijk.

Elk van de zes oefeningen, op oefening zes na, bestaat namelijk uit vijf deeloefeningen. Deze lopen steeds op in moeilijkheidsgraad. Waarbij één ster het makkelijkste is en vijf sterren het moeilijkste. Tijdens het werken aan de oefeningen zie je steeds dat er een ballonnetje wordt opgeblazen in de linker bovenhoek. Steeds als je vijf antwoorden hebt gegeven kom je in een beloningsscherm terecht. Doe je het goed dan blaast het ballonnetje op en hoor je een geluid. Doe je het niet goed dan mag je het gewoon nog een keer proberen en hoor je een geluid dat het niet goed is.
Als je bijvoorbeeld van oefening 1 alle 1 ster oefeningen gedaan hebt krijg je ook te zien hoeveel procent van die oefening je goed hebt.
Ik ga nu verder met het bespreken van de afzonderlijke oefeningen.

Oefeningen 1
Bij oefening 1 moet je woordjes lezen. Als je op het plaatje klikt hoor je wat het plaatje is. Je moet dan de woordjes onder de plaatjes goed lezen en het goede woordje naar het plaatje slepen.

Oefening 2


In deze oefening gaat het erom dat je het juiste woord naar het plaatje sleept. Alleen staat het woord meerdere malen geschreven. En dus moet je het woord meerdere malen naar het plaatje slepen. Door op het plaatje te klikken hoor je om welk woord het gaat.

Oefening 3


Bij deze oefening wordt er steeds een klank uit een woord gegeven. Je moet nu heel goed naar de plaatjes kijken, als je er op klikt wordt het woord uitgesproken, en de woorden waar je die klank op die positie hoort sleep je er naar toe.
In deze oefening wordt met begin-, midden- en eindklank gewerkt.

Oefening 4
In deze oefening gaat het erom dat je de beginklank steeds naar het witte hokje sleept. Door op het plaatje te klikken wordt het woord voor je uitgesproken. Ook valt op dat de hokjes precies aangeven hoeveel klanken er in het woord zitten.

Oefening 5
Bij oefening 5 gaat het erom dat je het woord van het plaatje maakt. Je moet de juiste letters naar de juiste hokjes slepen. Als je op het plaatje klikt dan wordt het woord uitgesproken.

Oefening 6


In de zesde en laatste oefening het erom dat je (korte) zinnen gaat lezen en het juiste plaatje dan naar de zin sleept. Als je op het plaatje klikt wordt er een zin uitgesproken. Een van de twee plaatjes is de zin die er boven geschreven staat.

Tips voor in de klas

De introductie van de app zou ik in de kleine kring doen. Dit omdat het belangrijkste wat kinderen te leren hebben voor ze met de app aan het werk gaan is dat ze goed luisteren wat er van hen gevraagd wordt. En hoe ze daarna moeten handelen. Ze moeten namelijk heel systematisch gaan kijken en niet lukraak slepen. In een kleine kring kun je kinderen hier mee helpen.

Verder is het belangrijk dat je deze app eerst zelf een keer helemaal doorloopt. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat elke oefening nu precies inhoudt. En zo kun je kinderen heel precies aangeven geven welke oefening zij nu moeten doen.
Ook thuis is deze app prima in te zetten. Voor kinderen in de leeftijd vanaf 5 kun je bijvoorbeeld steeds bij de 1 ster oefeningen beginnen, gaat dit goed dan ga je door naar de 2 ster oefening.

Wat leer je van deze app?

Als je naar de kerndoelen kijkt leer je van deze app het volgende:

Kerndoel 4
De leerlingen leren informatie te achterhalen in informatieve en instructieve teksten, waaronder schema’s, tabellen en digitale bronnen.
Waarbij de focus in combinatie met deze app ligt op technisch lezen:

 • fonetisch benoemen van de letters
 • ontsleutelen van klankzuivere (km-, mk- en mkm-)woorden zonder eerst de afzonderlijke letters te verklanken
 • lezen van klankzuivere woorden (van het type mmkm, mkmm en mmkmm)
 • lezen van korte woorden met afwijkende spellingpatronen en meerlettergrepige woorden
 • woordidentificatietechnieken
 • steeds meer woorden automatisch herkennen
 • gebruik van verschillende technieken om woorden snel en nauwkeurig te herkennen
 • het herkennen van lettercombinaties en spellingpatronen
 • herkennen van lettergrepen in geschreven woorden
 • het herkennen van het unieke letterpatroon van (leen)woorden

Kerndoel 10
De leerlingen leren bij de doelen onder ‘mondeling taalonderwijs’ en ‘schriftelijk taalonderwijs’ strategieën te herkennen, te verwoorden, te gebruiken en te beoordelen.
Waarbij de focus in combinatie met deze app ligt op:

 • plannen, sturen, bewaken en controleren van eigen spreek-, luister-, lees- of schrijfgedrag (zonder begeleiding)

Kerndoel 11
De leerlingen leren een aantal taalkundige principes en regels. Zij kunnen in een zin het onderwerp, het werkwoordelijk gezegde en delen van dat gezegde onderscheiden. De leerlingen kennen:

 • regels voor het spellen van werkwoorden;
 • regels voor het spellen van andere woorden dan werkwoorden;

Waarbij de focus in combinatie met deze app ligt op:

 • ontwikkeling fonemisch bewustzijn:
  – klinker in een woord isoleren
  – auditieve analyse op klankniveau
  – auditieve synthese op klankniveau
  – letters kunnen benoemen
  – spellen van klankzuivere woorden op basis van de elementaire spelhandeling

129 Comments

 1. Fokje van der Veen
  9 januari 2019

  Ja super graag voor mijn sbo klasje. Werk er nog maar pas en ben nog op zoek naar bruikbare apps die ik kan inzetten

  Reply
 2. Bianca
  9 januari 2019

  Wauw!!! Deze app zou ik graag willen gebruiken om in te zetten. We gaan duimen 🙂

  Reply
 3. Chantal Mulder
  9 januari 2019

  Leuk hoor! De app ziet er aantrekkelijk en leerzaam uit. Ik doe graag mee met de winactie voor mijn groep 3!

  Groetjes Chantal

  Reply
 4. Leen
  9 januari 2019

  Beste,
  Dit is een knappe app.
  Ik zou hem heel graag hebben voor mijn klasje in het bijzonder onderwijs.
  Mooi gemaakt, ik wou dat ik dat ook kon.
  Je hebt veel mogelijkheden en dat is juist er knap.

  Proficiat!
  Groetjes,
  Leen

  Reply
 5. Ingrid
  9 januari 2019

  Lijkt me een hele leuke aanvulling voor onze groepen 3 van basisschool Develhoek.

  Reply
 6. Cindy
  9 januari 2019

  Dat ziet er heel mooi uit!

  Reply
 7. Hanne Bruyninckx
  9 januari 2019

  Wauw! Wat een super leuke app! Ideaal om te gebruiken in mijn klas vol buitengewone kinderen met elk een ander taalniveau!

  Reply
 8. Sofie
  9 januari 2019

  Lijkt me heel leuk! Niet alleen voor m’n 6 jarige die nu begint te leren lezen in t 1e leerjaar maar ook voor m’n zoontje met beperking waardoor grote taalachterstand is …

  Reply
 9. Irene van Bragt Kruf
  9 januari 2019

  Ik wordt wel nieuwsgierig naar wat deze app voor onze kinderen in groep 3 kan gaan betekenen. Kinderen van basisschool Het Palet in Bergen op Zoom willen dit vast wel uitproberen.

  Reply
 10. Lore
  9 januari 2019

  Dat ziet er heel interessant uit voor onze kinderen in het buitengewoon onderwijs! Zij werken op verschillende niveaus, hiermee zouden ze perfect kunnen oefenen terwijl de leerkracht even bezig is met een andere leerling. Het zou heel fijn zijn om deze te kunnen toevoegen aan onze activiteiten!

  Reply
 11. Martina
  9 januari 2019

  Ik werk in het speciaal onderwijs en het lijkt mij voor mijn leerlingen ideaal. Ik zpu het dan ook graag proberen

  Reply
 12. Willy Hendriksen
  9 januari 2019

  Dit lijkt me een geschikte app , om op een leuke manier wat extra oefeningen te doen, voor mijn leerlingen die wat moeite hebben met lezen.

  Reply
 13. Karlijn Eikenaar
  9 januari 2019

  Deze app kunnen wij erg goed gebruiken voor onze 2 groepen 3! We hebben deze week onze eerste tablet gekregen en willen er graag mee aan de slag! Dit zou het feest compleet maken!

  Reply
 14. Ilse Vd broek
  9 januari 2019

  Wat een leuke app. De app sluit aan bij de manier van onderwijs geven!! De app zal breed ingezet worden. We werken namelijk in units waardoor groep 1 t/m 4 in een groep zitten en op eigen niveau onderwijs krijgt. Zo krijgen enkele kleuters die toe zijn aan het leren lezen de eerste vaardigheden en kernen behandeld. Maar ook leerlingen van groep 4 die het fijn vinden om taal bijvoorbeeld op een lager pitje te hebben waardoor ze ook bij de instructies aansluiten. Dit zal dus een geweldige app zijn, om leerlingen te begeleiden en motiveren in hun ontwikkeling.

  Reply
 15. Ingeborgh Huis
  9 januari 2019

  Deze app staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik wil hem gebruiken in mijn groep 3. Met name voor een leerling die het hoge tempo niet meer kan bijhouden. Met deze app kan hij zelfstandig aan de slag.

  Reply
 16. Ingeborgh Huis
  9 januari 2019

  Deze app staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Speciaal voor mijn geweldige groep 3. In het bijzonder voor een leerling die het niveau niet kan bij houden. Hij kan met behulp van de app op zijn eigen niveau aan de slag.

  Reply
 17. Marian de Jong
  9 januari 2019

  Wij werken dit jaar veel in circuit vorm. Deze app zouden we daar heeeeeel goed bij kunnen gebruiken!

  Reply
 18. Janine van Nielen
  9 januari 2019

  Lijkt me een hele leuke en zinvolle app! Ik zou de app graag uitproberen in mijn klasje 😍

  Groetjes,

  Janine van Nielen

  Reply
 19. Bigitte
  9 januari 2019

  Super deze app. Dit jaar dagelijks met de leerlingen in groep 3 aan het oefenen op de iPad. Deze app zou een geweldige aanvulling zijn! Misschien heb ik 🍀

  Reply
 20. Bigitte
  9 januari 2019

  Super deze app. Dit jaar dagelijks met de leerlingen in groep 3 aan het oefenen op de iPad. Deze app zou een geweldige
  mogelijkheid zijn! Misschien heb ik nu 🍀
  Groet Bigitte

  Reply
 21. Jolande Gerlings
  9 januari 2019

  Yes pleaaase!

  Reply
 22. Jody
  9 januari 2019

  Wij zouden graag de app willen winnen

  Reply
 23. Elise Boels
  9 januari 2019

  Wat lijkt me dit een leuke, uitdagende app voor mijn leerlingen in groep 3! Ik zou heel graag eens een kijkje nemen en deze spellen laten uitproberen door mijn 31 kids!

  Reply
 24. Ilse
  9 januari 2019

  Ja ik wil deze app graag winnen voor in groep 3! Nu we alle letters kennen een cadeautje!

  Reply
 25. Arianne
  9 januari 2019

  Ik zou de app graag willen gebruiken voor mijn 5 NT2 leerlingen, waarvan 1 de letters heel moeilijk vindt en dit moeilijk beklijft! Ik denk dat deze app heel geschikt is om dit wat soepeler te laten verlopen.

  Reply
 26. Nieke
  9 januari 2019

  Wauw, dit lijkt me een geweldige app om in te zetten in ons circuit en hoekenwerk!

  Reply
 27. Ilse
  9 januari 2019

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn zoon in groep 3. Hij vindt het erg leuk om bezig te zijn met lezen en de Ipad.
  Zijn broertje van 4 is ook al druk met het leren van letters en leest al zelfs wat woordjes (hij doet dit echt zelf en is ook heel enthousiast als het om letters, woorden en lezen gaat!)

  Reply
 28. Angelique
  9 januari 2019

  Wauw, zoet er leuk, leerzaam en overzichtelijk uit. Leuk voor in groep 3.

  Reply
 29. Dorien
  9 januari 2019

  Deze app zou ik graag willen gebruiken in groep 2 en groep 3. Groep 2 kinderen die al toe zijn aan spelen met woorden en letters of stiekem al zelf wat kunnen lezen zullen hier van smullen!
  Groep 3 kinderen vinden dit in het begin van groep 3 zeker fantastisch! Later in het jaar zou het voor de zwakkere lezers nog steeds een fijne app kunnen zijn denk ik.

  Ik meld mij namens mijn kinderen in groep 2 en groep 3 aan voor de winactie.
  Sowieso heb ik deze app op mijn verlanglijstje gezet bij onze ICT-coordinator.

  Reply
 30. Gert Bloemen
  9 januari 2019

  Het zou onze eerste app voor in de klas zijn. Hééééél graag, dus. 😉

  Reply
 31. Danielle
  9 januari 2019

  Wauw, wat een leuke app. Ontzettend leerzaam, overzichtelijk en handig om in te zetten tijdens een circuit. De kinderen van groep 3 van de Leilinde willen er graag mee werken. Afwachten maar….😊

  Reply
 32. Claske
  9 januari 2019

  Graag! Wij hebben Kiene klanken aangeschaft… bleken de tablets te klein! Dus een soort gelijke app die wel op ons kleinere formaat tablet kan worden gespeeld, zou mooi uitkomen! Bedankt voor de uitgebreide recensie.

  Reply
 33. G.H. de Graaf
  9 januari 2019

  ziet er heel leuk uit en ik doe graag mee met de winactie…

  Reply
 34. Joy-Alice van der Pool
  9 januari 2019

  Heel graag om te gebruiken op de I-pads in mijn klas zodat ik nog beter kan differentiëren.

  Reply
 35. Jet
  9 januari 2019

  Dit zou een goede app zijn voor in mijn leescircuit in groel 2/3 in het sbo.

  Reply
 36. Michellr
  9 januari 2019

  Heel graag. Deze app is leuk voor mijn eigen dochter, maar ook erg leuk om in te zetten tijdens mijn werk als logopedist!!

  Reply
 37. Geertrui Lieve M Verdonck
  9 januari 2019

  hallo, lijkt me super voor mijn kleuters met leervoorsprong en zeker ook voor de uitwisseling met de kinderen van het eerste leerjaar, kunnen ze samen met een derde kleuterklasser aan de slag!!
  ik duim voor een kansje.

  Reply
 38. Geertrui Lieve M Verdonck
  9 januari 2019

  hallo, lijkt me super voor mijn kleuters met leervoorsprong en zeker ook voor de uitwisseling met de kinderen van het eerste leerjaar, kunnen ze samen met een derde kleuterklasser aan de slag!!
  ik duim voor een kansje.groetjes

  Reply
 39. geertrui
  9 januari 2019

  hallo, lijkt me super voor mijn kleuters met leervoorsprong en zeker ook voor de uitwisseling met de kinderen van het eerste leerjaar, kunnen ze samen met een derde kleuterklasser aan de slag!!
  ik duim voor een kansje.groetjes

  Reply
 40. Ilse Dam
  9 januari 2019

  App ziet er heel leuk uit.
  Vast en zeker erg interessant voor mijn kleuter in groep 2/3 die op dit moment heel leergierig is met letters en woordjes

  Reply
 41. Iris Lavrijsen
  9 januari 2019

  Als ict-coördinator zou deze app niet in 1 klasje of op 1 school gebruikt worden maar goed voor 16 scholen heel veel gelukkige leerkrachten en leerlingen. Een leuk nieuwjaarscadeautje.

  Reply
 42. Roeline
  9 januari 2019

  Die wil ik graag winnen. 😍

  Reply
 43. Imke de Graaf
  9 januari 2019

  Ik zou deze app graag willen inzetten tijdens logopedie en tijdens de taallessen op mijn werkplek (cluster 2)!

  Reply
 44. Roeline
  9 januari 2019

  Die wil ik heel graag winnen 😍

  Reply
 45. Maaike Hollenberg
  9 januari 2019

  Super graag.
  Deze app zou heel goed passen bij onze 2 groepen 3.
  Maar ook heel fijn zijn voor mijn eigen dochter van 4 jaar die al zo bezig is met lezen.
  En nu verder en meer wil!

  Reply
 46. Sandra
  9 januari 2019

  Geweldige app waar ik graag mee wil werken samen met de leerlingen!

  Reply
 47. Marike
  9 januari 2019

  Dat ziet er aantrekkelijk en goed uit!
  Super voor onze groep 3!

  Reply
 48. Annette
  9 januari 2019

  Zou deze app graag willen winnen voor zowel de kleutergroepen als groep 3.
  De app biedt veel mogelijkheden om te komen tot lezen.

  Reply
 49. LOGOPEDIEPRAKTIJK WEGWIJS
  9 januari 2019

  Wat een super app. Heel goed bruikbaar in onze praktijk. Daar zullen we veel kinderen blij mee maken!

  Reply
 50. Henrike
  9 januari 2019

  Deze app zou ik graag gaan gebruiken bij een aantal van mijn groep 2 leerlingen.

  Reply
 51. Ilse
  9 januari 2019

  Super handig voor groep 2 en 3 op mijn nt-2 school! Wat een mooie actie

  Reply
 52. Ineke
  10 januari 2019

  Ja heel graag!!

  Voor op school, onze groep 3, of zelfs een aantal uit groep 2 zullen dit fantastisch vinden.

  Reply
 53. Sanne
  10 januari 2019

  Ik doe graag mee!! Ik kan de app goed gebruiken om met m’n kids te oefenen die sinds onze verhuizing in Duitsland op school zitten. Dan houden ze het Nederlands ook nog bij!

  Reply
 54. Sanne
  10 januari 2019

  Ik doe graag mee!! Ik kan de app goed gebruiken om met m’n kids te oefenen die sinds onze verhuizing in Duitsland op school zitten. Dan houden ze het Nederlands ook nog bij!!

  Reply
 55. Esther
  10 januari 2019

  Deze zou ik graag winnen voor mijn groep!

  Reply
 56. Lidia
  10 januari 2019

  Wauw die zou ik graag winnen voor onze school!

  Reply
 57. Anita Smit
  10 januari 2019

  WoW dat zou fantastisch zijn. We hebben net een aantal i-pads aangeschaft. Waardevolle apps zijn heel erg welkom

  Reply
 58. Saskia
  10 januari 2019

  Leuk! Een nieuwe app om te leren lezen, daar zijn mijn kids in de klas dol op. Spelenderwijs leren! Hier maak je de kids heel blij mee

  Reply
 59. Leonie
  10 januari 2019

  Lijkt me heel handig om in te zetten in mijn groep waar heel veel niveauverschillen in zitten. Spelenderwijs leren vergroot het plezier in leren en dat probeer ik zo veel mogelijk in te zetten!

  Reply
 60. Leonie
  10 januari 2019

  Wauw! lijkt me super om deze in te kunnen zetten in mijn groep 3 met veel niveauverschillen!
  Spelenderwijs leren maakt het voor alle kinderen leuk en uitdagend.
  Ik ben bezig om de inloop te veranderen dus dit zou een mooi extra middel zijn om in te zetten!

  Reply
 61. Inge
  10 januari 2019

  Ik loot graag mee 🙂 ziet er inhoudelijk goed uit. Denk dat mijn klas dit een leuke app gaat vinden.

  Reply
 62. Annemieke
  10 januari 2019

  Wauw dat zou goed van pas komen. We hebben al veel voor groep 1-2, maar wat moois voor groep 3 zou heel welkom zijn.

  Reply
 63. Debby
  10 januari 2019

  Graag voor groep 2/3 van de school van mijn zoon. Wat zullen er veel kindjes blij zijn. (En juffen)

  Reply
 64. Jeannette Broer
  10 januari 2019

  wij zouden deze app graag voor de kleuters van de Zevensprong in Boskoop willen winnen
  groetjes Jeannette

  Reply
 65. Jacqueline Roskam
  10 januari 2019

  Dit lijkt me een super fijne app om in te zetten in mijn groep 3.

  Reply
 66. Felicia
  10 januari 2019

  Deze zou ik graag willen winnen voor onze school! Daar zouden onze kleuters veel van leren.

  Reply
 67. Felicia
  10 januari 2019

  Graag voor onze kleuters! Een leerzame toevoeging tijdens de werklessen.

  Reply
 68. Britt
  10 januari 2019

  Wauw dit lijkt me echt een super app. Ik heb een aantal groep 2 kinderen die de uitdaging wel in deze app kunnen vinden. Ik hoop dat ik de app win en hem in de klas kan inzetten 🍀

  Reply
 69. Britt
  10 januari 2019

  Wauw dit lijkt mij echt een super app. Ik heb een aantal groep 2 kinderen die de uitdaging wel in deze app kunnen vinden. Ik hoop dat ik de app win en hem in de klas kan inzetten 🍀

  Reply
 70. Lieke
  10 januari 2019

  Wat ziet dit er prachtig geïllustreerd en overzichtelijk uit!!! Deze app wil ik wel winnen voor zowel op school als thuis 😃😃😃

  Reply
 71. Leonie
  10 januari 2019

  Altijd leuk om weer een nieuwe app te hebben en al helemaal als ik hem kan winnen. Kan hem mooi gebruiken op mijn werk.

  Reply
 72. Iris
  11 januari 2019

  Lijkt mij erg leuk en gaaf om te gebruiken in mijn klas voor de beginnende lezers binnen het ZMLK onderwijs.
  Ik denk dat deze oefeningen heel goed toepasbaar zijn en aansluiten op de belevingswereld van “mijn Kids”.
  Dan kunnen we onze iPad nog beter inzetten. Alvast bedankt. :-))

  Reply
 73. Greetje
  11 januari 2019

  O ja, deze app zouden mijn kindjes en ik heel graag op onze nieuwe i-pads installeren. Dit is eens een andere manier om met letters en woorden bezig te zijn. Super app!
  Greetje

  Reply
 74. Gaby
  11 januari 2019

  Deze app kan ik super inzetten tijdens mijn ambulante begeleiding. Ook thuis zal mijn jongste dochter er erg blij mee zijn!!

  Reply
 75. Jonne
  12 januari 2019

  Ik zou dit graag winnen zodat de NT2-leerlingen die ik begeleid een extra tool hebben om te leren lezen!

  Reply
 76. Riet
  12 januari 2019

  Hallo,

  Heel leuk en leerrijk!!!

  Deze app zou ,zoals bij iedereen, heel welkom zijn!!

  Succes !!!

  Riet

  Reply
 77. Iris
  12 januari 2019

  Knap materiaal! Allemaal dingen die de kinderen in mijn klas graag zouden oefenen.

  Reply
 78. Saskia
  12 januari 2019

  Die wil ik wel voor mijn leescircuit in de klas! Win win win… Hoop ik toch!

  Reply
 79. Joke Opsomer
  12 januari 2019

  Ziet er super uit!!! Kunnen we in de klas zeker goed gebruiken! 😊

  Reply
 80. Kimberly
  12 januari 2019

  Amai super! Dit ziet er een leerrijke en leuke app uit! Ideaal voor wat meer variatie in de klas. Heel goed gevormd en georganiseerd. Deze app wil ik heel graag winnen voor in het klasje waar ik ondersteun. Groetjes, Kimberly

  Reply
 81. Juf Britt
  12 januari 2019

  Waauw! Superknap! Zou hem heel graag gebruiken in mijn klasje. Je hebt er heel wat mogelijkheden mee…

  Reply
 82. Sofie
  12 januari 2019

  Toppie om in onze klassen te gebruiken : onze startende lezertjes zouden dit super vinden

  Reply
 83. Karen
  12 januari 2019

  Knappe app!!! Zou zeer goed van pas komen in onze type 9 werking… hebben net iPads aangekocht om meer digitaal met de kids te gaan werken. Perfecte app om ze individueel aan het werk te zetten 🙂

  Reply
 84. Heleen
  12 januari 2019

  Zou perfect zijn voor mijn eerste jaar in het eerste leerjaar, terug een nieuwe uitdaging na 13 jaar het derde leerjaar. De app sluit perfect aan bij wat we in klas doen. Heleen

  Reply
 85. Chelsey Stockmans
  12 januari 2019

  Deze app ziet er geweldig uit om te differentiëren tijdens een taalles. Daarnaast is het ook een superleuke app als verlengde instructie of als inoefening. Ik doe graag mee met de winactie zodat ik deze app kan gebruiken op stage. Daarnaast kan ik deze app bij mijn stage als ict-coördinator kunnen voorleggen aan collega’s zodat zij zien welke mogelijkheden er bestaan om met apps aan de slag te gaan in de klas.

  Reply
 86. Juf Evi
  12 januari 2019

  Wauuuw!
  Dit is exact wat ik zoek voor mijn Klasje.
  De ideale app om in te zetten naast mijn leesmethode.
  Hopelijk kan ik mijn kindjes blij maken!

  Reply
 87. tamara
  12 januari 2019

  WAUW! Dit zou geweldig zijn voor mijn klasje (groep 3)!
  + Elke week komen er 4 kleutertjes in mijn klas meedraaien om de stap naar het eerste minder groot te maken! Deze app zou dus een grote meerwaarde zijn in ons hoekenwerk.. Dit voor mijn kindjes, maar ook voor de leerlingen uit de derde klas die al een grote interesse hebben in letters! Deze app laat duidelijk zien hoe leuk het eerste leerjaar is..
  Deze app maakt het leren lezen voor elk kind leuk! IK BEN FAN ❤️

  Reply
 88. tamara v
  12 januari 2019

  WAUW! Dit zou geweldig zijn voor mijn klasje (groep 3)!
  + Elke week komen er 4 kleutertjes in mijn klas meedraaien om de stap naar het eerste minder groot te maken! Deze app zou dus een grote meerwaarde zijn in ons hoekenwerk.. Dit voor mijn kindjes, maar ook voor de leerlingen uit de derde klas die al een grote interesse hebben in letters! Deze app laat duidelijk zien hoe leuk het eerste leerjaar is..
  Deze app maakt het leren lezen voor elk kind leuk! IK BEN FAN ❤️

  Reply
 89. Martine
  12 januari 2019

  Dit zou leuk zijn om tijdens ons letterfeest aan te bieden! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

  Reply
 90. Martine
  12 januari 2019

  Wauw, dit zou leuk zijn om tijdens ons letterfeest aan te bieden! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞

  Reply
 91. Evi
  12 januari 2019

  WAUW! Hoeveel toffe mogelijkheden heeft deze app?! Er worden zeer veel verschillende aspecten van lezen en luisteren aangereikt en ziet er supergemakkelijk uit zodat de kids niet veel uitleg nodig hebben! Ook ideaal voor de anderstalige nieuwkomers in de klas!! 🤞🤞🤞 duimen maar!

  Reply
 92. Kirsten mus
  12 januari 2019

  Zou superleuk zijn voor mijn kinderen uit het eerste leerjaar.

  Reply
 93. Liesbeth
  13 januari 2019

  Heel graag zou ik een toegangscode krijgen voor deze app. Ik ben een juf in het bijzonder onderwijs en ik geef op de verschillende niveaugroepen de leeslesjes. Dus het moest super zijn moest ik dit extra oefenmoment kunnen inlassen bij hun Ict lessrn! Dus ik ga alvast super hard duimen 👍,. Liesbeth

  Reply
 94. Iris
  13 januari 2019

  Dit zou super zijn om te winnen ! Heel bruikbaar in de klas .

  Reply
 95. Ingrid
  13 januari 2019

  Ja deze zou ik graag winnen voor op school en thuis

  Reply
 96. corinne
  13 januari 2019

  Super, zou ik graag winnen om te gebruiken eind derde kleuterklas en eerste leerjaar.

  Reply
 97. An Wyns
  13 januari 2019

  Dit zou ik heel graag winnen voor in mijn klasje waar differentiatie hoognodig is…

  Reply
 98. Els Stalpaert
  13 januari 2019

  Heel tof! Zou dit heel graag winnen om te gebruiken voor de zwakke lezers in mijn klas (tweede leerjaar). Voor mijn dochter die als logopediste werkt in het buitengewoon secundair onderwijs, zou dit dankbaar en motiverend materiaal zijn. Het sluit mooi aan bij hun individuele zorgnoden. Beiden willen we met dit materiaal dolgraag aan de slag!

  Reply
 99. Nele Luyten
  13 januari 2019

  Ik heb net tablets gekregen voor mijn klasje en ben nog volop op zoek naar goed materiaal. Dit zou zeeeeeer welkom zijn!! 😍 #durfhopen

  Reply
 100. Veerle
  13 januari 2019

  Dit zou supertof zijn om te gebruiken bij een gezamelijke activiteit van ons 1ste lj en de 3de kleuterklas, of tijdens mijn hoekenwerk in het 1ste lj. Ik duim!!!

  Reply
 101. Els Deceuninck
  13 januari 2019

  Wat een mooie app! Zou goed van pas komen tijdens de differentiatie momenten in de klas of wanneer we co-teachen en in verschillende groepen werken! Echt TOP!

  Reply
 102. Linda
  13 januari 2019

  Jaaa wat een super app, zou erg leuk zijn voor in mijn klas.

  Reply
 103. Chantal
  13 januari 2019

  Ja!!!! Ik zoek al een tijdje zo’n app om in te zetten tijdens ons circuit. Dit zullen mijn kids echt heel leuk gaan vinden. We hebben sinds kort een eigen iPad in onze klas. Voorheen moesten we rouleren. Nu kan ik hem iedere dag inzetten. Super!! 🍀🍀🤞🤞

  Reply
 104. Sanne
  13 januari 2019

  Wat een toffe leerzame app! Zou ik graag voor mijn groep 3 gebruiken. (:

  Reply
 105. Lisanne
  13 januari 2019

  Jaaaaa!! Wij maken graag kans op deze winactie. Wij (groep 3) werken steeds meer met i-Pads en zouden graag met deze app aan het werk willen.

  Reply
 106. Nikki
  13 januari 2019

  Oh wat gaaf! Deze zouden we goed kunnen inzetten tijdens het leesonderwijs in groep 2/3 bij ons op school! Zoveel verschillende dingen die worden aangeboden! Zou leuk zijn! #duimenmaar

  Reply
 107. Gretha
  13 januari 2019

  Ik zou deze app heel graag willen gebruiken in onze groep 3!

  Reply
 108. Juf Quinty
  13 januari 2019

  Zou super zijn om in mijn groep 3 te gebruiken

  Reply
 109. Janita
  13 januari 2019

  Jaa wat super tof! Dit zouden de kinderen uit mijn groep 2 geweldig vinden. Kunnen de nieuwe ipads nog beter worden ingezet.

  Reply
 110. J
  13 januari 2019

  Super om in mijn werk in de ambulante dienst van Cluster 2 te gebruiken! Daar zou ik veel kinderen blij mee maken.

  Reply
 111. Anette
  13 januari 2019

  Leuke app! Ik zou graag winnen voor mijn groep 3.

  Reply
 112. Alie Visser
  13 januari 2019

  Een mooie app voor onze combigroep 1, 2 en 3

  Reply
 113. Anieta
  13 januari 2019

  Wat een mooie app.
  Ik heb de combi 2/3 dus komt de app zeker goed van pas.

  Reply
 114. Anieta
  13 januari 2019

  Wat een mooie app.
  Hij komt zeker goed van pas in mijn combi 2/3.
  Ik wil hem graag uitproberen.

  Reply
 115. Hilde van de Walle
  13 januari 2019

  Ja, graag! Dit zou ik in mijn klas heel goed kunnen gebruiken!

  Reply
 116. Jeannet
  13 januari 2019

  Heel graag voor onze leerlingen

  Reply
 117. Joyce
  13 januari 2019

  Zou super zijn voor mijn groep 3! We hebben sinds kort ipads en het is nog zoeken naar leuke aansluitende apps!

  Reply
 118. Stephanie
  13 januari 2019

  Leuke app om weer op een andere manier te oefenen met letters. Ik werk op een zml in 6/7 en dit is precies het niveau waar wij wat mee kunnen. Steeds hetzelfde oefenen blijft niet leuk dus wij zoeken voortdurend nieuwe oefenvormen 😊

  Reply
 119. Gerjanne Woertink
  13 januari 2019

  Wat een leuke actie! Deze app zal ontzettend goed en leuk zijn in mijn groep 3 op het SBO. =) Dit is het eerste jaar dat ik hier werk, dus handige apps zijn welkom!

  Reply
 120. Lisa
  14 januari 2019

  Wat een leuke actie! Leuk om te gebruiken in groep 3 van het cluster 2 onderwijs! Het lijkt mij leuk om te kijken hoe ik deze app als logopedist kan inzetten.

  Reply
 121. Desire
  14 januari 2019

  Oh, dit is precies wat ik nu goed zou kunnen gebruiken voor mijn groep! De timing is perfect! Nu nog winnen..
  Fingers crossed! 🤞

  Reply
 122. Chantal
  14 januari 2019

  Wat een leuke app!! Die zou ik heel graag willen voor mijn groep 3. Super leuk!!

  Reply
 123. Alinda
  14 januari 2019

  Gaaf! Voor de plusleerlingen in groep 2!

  Reply
 124. Juf Nadia
  14 januari 2019

  In mijn groep 2/3 zo deze app heel goed kunnen gebruiken. Steeds meer kids uit groep 2 willen ook ‘meedoen’. En deze app lijkt me dat ideaal voor. Fingers crossed 😁

  Reply
 125. Marleen Dwarwaard
  14 januari 2019

  Dat ziet er gaaf uit!
  Als juf van groep 3 zou ik graag kans maken voor de kinderen uit mijn klas. Dit zou ik graag inzetten tijdens het circuit waar wij mee werken.
  Ook heb ik een zoontje van 5 die al kan lezen en hier veel plezier in heeft.
  Deze app lijkt me ook heel leuk en leerzaam voor hem!🍀

  Reply
 126. Anne
  14 januari 2019

  Wauw! Dat ziet er top uit! Ik heb al een paar kinderen op het oog die met het gemiddelde niet mee kunnen. Zo kunnen ze tijdens klassikale te moeilijke instructies zelf aan de slag met leuk werk op de iPad, waarna ik als de rest aan de slag is, hen instructie kan geven op niveau Top!

  Reply
 127. Marleen albers
  14 januari 2019

  Wat een mooie app. Lijkt me handig voor een paar kleuters in mijn groep die al wat kunnen lezen en alleen maar met letter spelletjes willen spelen!

  Reply
 128. Chris
  14 januari 2019

  Wat een leuke app! Bedankt voor de tip! Als TO’er een zeer waardevolle aanvulling!

  Reply
 129. Nieke
  16 januari 2019

  Zijn de winnaars al bekend?🍀

  Reply

Leave a Reply