IPON 2024

Posted by on feb 17, 2024 in Materiaal | No Comments
IPON 2024

Op 28 en 29 februari 2024 kom je mij tegen op de IPON!

Wat is de IPON?

De IPON is een tweejaarlijkse beurs waar je van alles op het gebied van technologie en onderwijs tegen kunt komen. Deze beurs wordt in hal 3 en 4 van de Jaarbeurs in Utrecht gehouden.

Op de IPON is van alles te beleven. Zo zijn er workshops gegeven worden door diverse mensen. Maar ook er zijn ook standhouders waar je allerlei informatie kunt krijgen of met mensen een gesprek aan kunt gaan.

Er is ook een speciaal beursmagazine waarin je jezelf helemaal goed kunt inleen in deze beurs. Het magazine kun je hier downloaden.

Speciaal voor de beurs is er ook een app zodat je zelf eenvoudig je programma kunt samenstellen, informatie over de stands kunt lezen, contacten kunt leggen en nog veel meer! Alles over de app kun je hier lezen.

En wat mag de entre voor deze beurs dan wel niet kosten hoor ik je denken… Nou die is gratis! Bestel je ticket hier.

Maar kunnen we jou daar ook ontmoeten?

Jazeker! Ik ben er beide dagen. Ik ben vooral op stand B1 te vinden. En in het theater van de Rolf groep. Daar geef ik op 2 dagen op dezelfde tijd dezelfde workshop

Waarin ik je ga laten zien wat er allemaal mogelijk is rondom coderen en programmeren. En hoe een leerlijn eruit kan zien. Het is niet alleen een sessie voor kleuterleerkrachten. Maar ook voor alle andere groepen uit het basisonderwijs. En ook het VO wordt even benoemd.

Samen met mijn collega doe ik een sessie over VR in de klas. Want hoe kun je dat eigenlijk gebruiken? Hoe werkt het eigenlijk? En welke mogelijkheden liggen er om aan te sluiten bij de w.o-vakken? In deze sessie krijg je daar antwoord op!

Ook in stand A32 of het theater van Apple Education kun je mij tegenkomen! Daar geef ik namelijk ook een sessie!

Daar geef ik een sessie over creativiteit in combinatie met de iPad. Welke materialen zijn er eigenlijk allemaal standaard (gratis) beschikbaar vanuit Apple zelf? En waar sluit het aan bij digitale geletterdheid? Dat ga ik je in deze sessie allemaal laten zien!

Je ziet het… Mijn dag op de IPON zit flink vol. Maar natuurlijk is er altijd tijd om een praatje met mij te maken. En laat ik je graag zien wat er allemaal mogelijk is met technologie in het onderwijs!

Leave a Reply