Het Nationaal Onderwijs Congres

Posted by on sep 16, 2022 in Materiaal | No Comments
Het Nationaal Onderwijs Congres

Regelmatig krijg ik de vraag of ik op congressen en bijeenkomsten ook wel eens sessies doe. Ja natuurlijk! Binnenkort doe ik twee interactieve sessies op Het Nationaal Onderwijs Congres! Ik neem je mee in wat dit is.

Naar de website van het congres

Wat is Het Nationaal Onderwijs Congres?

Het Nationaal Onderwijs Congres 2022 biedt op woensdag 5 oktober, donderdag 6 en vrijdag 7 oktober 2022 een inspirerend en interactief congrestival voor alle onderwijsprofessionals uit het primair onderwijs. Het jaarlijkse congres is hét onderwijsplatform voor kennis, ontmoeten, inspiratie, beleving en de laatste ontwikkelingen in het primair onderwijs en kinderopvang.

En ik geef daar ook twee sessies over het inzetten van de iPad bij jou in de klas. Er is een sessie speciaal voor de onderbouw. En een sessie speciaal voor de bovenbouw.

Geef ik geen sessie? Dan kun je mij vinden in de stand van Apple waar ik je ook veel moois kan laten zien.

En natuurlijk ben ik daar niet alleen. Er zijn ook sessie te volgen van Meester Jesper, Paul Baan, Jan van Halst, Eric van’t Zelfde, Nicole Verdonk (de specialist op het gebied van het Jonge kind en onderwijs en opvang) en natuurlijk vele andere! Neem een kijkje bij de andere sprekers.

En de prijs? Per persoon betaal je voor een hele dag 99 euro..

En als je nou denkt hier wil ik mee van weten… Kijk dan even verder op de site naar het programma en alle andere informatie!

Leave a Reply