Aan de slag voor Moederdag!

Posted by on apr 21, 2020 in Materiaal | No Comments
Aan de slag voor Moederdag!

10 mei is het weer moederdag! We helpen je een handje met een aantal ideeën!

Maak een poster voor je Moeder!

Het maken van een poster voor je moeder kan met een iPad heel eenvoudig. Allereerst download je op je iPad, iPhone of Mac de app Pages. En je zorgt ervoor dat je 5 leuke foto’s hebt. Deze verwerk je in het sjabloon “schoolposter”. Je kunt hierbij zelf nog een tekening maken of een versje erbij typen. Als je klaar bent druk je de poster af. En inpakken maar! Succes verzekerd!

Om je op weg te helpen met die moederdag kado heb ik een stap voor stap handleiding gemaakt! Zodat je hier makkelijk mee aan de slag kunt.

 

 

Een fotokaart voor je Moeder!

Voor dit cadeau download je de app Rolf Connect Kleur & Vorm. In het onderdeel kleur & vorm in de app ga je aan de slag met het onderdeel tekenen. Eerst maak je een leuke foto van jezelf. En daarna ga je deze bewerken met kleuren en vormen! Sla je fotokaart op. En print ‘m uit. Misschien kun je ‘m wel in een leuk lijstje doen voor je moeder?

Hoe je dit maakt? Heel simpel! Ik maakte er een stap voor stap handleiding bij zodat je er zo mee aan de slag kunt.

 

 

Bewerk je eigen foto als kado voor je Moeder!

Een laatste idee is het bewerken van je foto waarin je zelf een tekening maakt bij/over je foto een mooi idee! Hiervoor kun je een foto van jezelf nemen. Maar je kunt er ook voor kiezen om een foto van jou en je moeder samen hiervoor te gebruiken! Wees creatief. En als jee foto af is dan kun je ‘m natuurlijk in een lijstje doen en inpakken.

Hoe je dit aanpakt? Ik heb een stap voor stap handleiding voor je gemaakt zodat je hier mee aan de slag kunt.

Leave a Reply