Stuur een kaart naar iemand die je nu niet kunt zien!

Posted by on apr 13, 2020 in Materiaal | No Comments
Stuur een kaart naar iemand die je nu niet kunt zien!

Stuur een kaart aan iemand die je nu even niet kant zien!

Leeftijd: 3 – 9 jaar
Prijs: € gratis
Download de app voor iPhone/iPad, Android & Windows

 

 

Wat gaan we doen!

Het is eigenlijk heel simpel… Je gaat een kaart maken voor iemand die je nu niet kan zien in de app Rolf Connect Kleur & Vorm! En het leuke is… Daarmee kun jij een Apple Pencil winnen! Stuur mij een mailtje (eveline.kaleveld at de rolfgroep.nl at staat voor @) met je kaart. En dan loot jij ook mee!

Ik leg je uit hoe je dit moet doen!

Hoe maak je een kaart?

Je kunt op twee manieren een kaart maken. Je kunt een leuke foto maken, van jezelf of van iets waar de gene aan wie je de kaart stuurt heel blij van wordt! En daarbij teken je met alle kleuren, vormen, “pennen” en alles wat er beschikbaar is een mooie kaart voor iemand!

Een andere optie is om op het witte vel een mooie tekening te maken met alle vormen, kleuren, “pennen” en alles wat er beschikbaar is om mee te tekenen een kaart te maken.

Je ziet hier de balk met gereedschappen die je in Rolf Connect Kleur & Vorm beschikbaar hebt. Met de diskette kun je de tekening opslaan op je device. Met de camera heb je de mogelijkheid om een foto te maken. Je kunt zelfs kiezen welke camera je wilt gebruiken!

Hoe kan ik die Apple Pencil winnen?

Heel simpel. Maak een kaart voor iemand in de app Rolf Connect Kleur & Vorm. Stuur de kaart naar mij (eveline.kaleveld apenstaartje derolfgroep.nl). Op donderdag 16 april krijgt de winnaar bericht!

Leave a Reply