Podcast Mediamomentje

Posted by on nov 13, 2022 in Materiaal | No Comments
Podcast Mediamomentje

Soms kom je een interessante podcast tegen dat je denkt die zou iedereen moeten luisteren!

Naar de website van mediamomentje

Wat vind ik van de podcast mediamomentje

Ik luister erg graag naar podcats. Of het nou in de auto is, op de fiets of als ik aan het wandelen ben ik vind het heerlijk! Deze podcast vind ik echt super om te luisteren. Jorick Scheerens gaat met een of meerder van zijn dochters in gesprek in een podcast over een media onderwerp.

Ik vind het top dat Jorick met zijn dochters praat over een media onderwerp. Zo krijg je niet alleen de informatie over wat iets is. Maar hoor je ook hoe zijn kinderen er over denken. En wat ze ervaren.

Het mooie aan deze podcast is dat Jorick Scheerens in zijn podcast ook specialisten aan het woord laat over het onderwerp. Zo komt onder andere Remco Pijpers aan het woord over Roblox.

Het is fijn dat dat de afleveringen niet te lang zijn. Zo zijn ze precies genoeg voor een (kort) fietstochtje of wandeling. Ook de stijl spreekt mij erg aan. Ik blijf ze zeker luisteren! En eigenlijk vind ik deze podcast ook verplichte kost voor elke leerkracht en ouder. Je krijgt kort inzicht in onderwerpen waar kinderen van nu mee te maken hebben. Een echte aanrader dus!

Wat is de podcast mediamomentje?

Mediamomentje is een podcast gemaakt door Jorick Scheerens. In elke podcast gaat hij met een of meerdere van zijn dochters in gesprek over een media onderwerp. Ook komt er een expert aan het woord over het onderwerp.

Eigenlijk is het concept van deze podcast heel simpel. Jorick Scheerens gaat met een of meerdere van zijn dochters in gesprek over een media onderwerp.

De podcasts duren een minuut of 20.

Waar vind ik de podcast?

Op de website van Mediamomentje is te vinden waar je de podcast allemaal kunt downloaden!

 

 

Leave a Reply