Online Workshops!

Posted by on mei 6, 2021 in Materiaal | No Comments

Er komen online trainingen aan!

Woensdag 22 september Kleuters & iPad

In veel kleuterklassen zie je tegenwoordig een iPad. Maar hoe kun je deze op een zinvolle manier inzetten? Dat is een vraag die ik vaak hoor. Want hoe kun je de iPad bijvoorbeeld inzetten ten behoeve van beginnende geletterdheid? En hoe kun je de iPad inzetten in combinatie met concreet materiaal? Hoe kan ik mijn leeromgeving ermee verrijken? En waar vind ik goede apps die echt wat toevoegen aan mijn onderwijs? Tijdens de workshop gaan we met deze vragen aan de slag!

Je gaat praktisch aan de slag met de iPad en krijgt allerlei tips die je direct kunt gaan toepassen. We gaan onder andere aan de slag met de verteltafel en je leert een speurtocht maken met de iPad die de kleuters de volgende dag al kunnen gaan doen!

Samen halen we alles uit de iPad wat er maar in zit! Na deze workshop kun je de iPad een stuk effectiever inzetten én heb je boordevol inspiratie voor de iPad rondom het thema zomer/herfst.

Benodigde materialen

Wanneer je actief met deze workshop wilt meedoen heb je een aantal materialen nodig. Ook krijg je vooraf een korte opdracht

  • iPad
  • App Pages
  • Prentenboek

Na afloop krijg je van mij alle informatie toegezonden.

Praktisch

Datum: 22 september
Tijd: 15:15 – 17:00
Prijs: € 50,00

Opgeven!

Leave a Reply