Gynzy & Kerst

Posted by on dec 12, 2022 in Materiaal | No Comments
Gynzy & Kerst

Op Gynzy zijn weer heel wat leuke kersttools! Je krijgt van mij een overzicht van de tools! Je krijgt hierbij een overzichtje welke tools er allemaal zijn. Wil je ze vinden? Tik dan bij gynzy kerst in en ze komen naar boven!

Tip… Wil je de tools op je iPad doen? Download dan de leerkracht app en log in. Zo kun je ze in de kleine kring gebruiken!

Telplaten: Kerstmis

Gynzy heeft 3 telplaten gemaakt waarop je kerstafbeeldingen kunt tellen. De opdracht is simpel. Tel het aantal figuren. Schrijf het op. Wil je checken of je het goed hebt gedaan. Ga met het loepje over de groene vakjes en je ziet het juiste antwoord. Je kunt kiezen uit tot 10 en tot 20.

Memory: Kerstmis

In dit spel zoek je steeds twee dezelfde afbeeldingen. Of je zoekt het woord bij de afbeelding. Dat kun je zelf kiezen.

Ook kun je zelf instellen hoe je memory wilt spelen. Meer kaartjes, minder, met teams of zonder, etc. Een heerlijk tool om lekker samen of alleen mee aan de slag te gaan!

Patroonblokken: Kerstmis

Bij patroonblokken heb je twee keuzes! Of je gaat bouwen met een gekleurd voorbeeld… Of je maakt het een stukje moeilijker en kiest ervoor om niet te zien met welke kleur blokken je moet bouwen.

Het werkt eigenlijk simpel. Je kiest een voorbeeld. En daarna kun je gaan bouwen. Je sleept de blokken het vel op. En bouwt het figuur wat je links boven ziet. Je kunt het formaat van de blokken aanpassen.

Benny Vreden: Kerstspecial

Luisteren naar muziek of naar een verhaal in het kerst thema!

Je kiest een lied of verhaal uit de lijst. En daarna ga je lekker luisteren. De link naar het werkblad leidt naar materiaal van Benny Vreeden. Waarin je de liedteksten of het verhaal kunt vinden.

Afspeellijst: Kerstliedjes

Heerlijk luisteren naar kerstmuziek! Maar waar vind je die liedjes dan? Gynzy helpt je op weg!

Je kiest een lijst uit… En krijgt dan allemaal opties met kerstliedjes! Succes!

 

Leave a Reply