Webinar Kerst en Creativiteit

Posted by on nov 13, 2019 in Materiaal | No Comments
Webinar Kerst en Creativiteit

Webinar

Er komt weer een webinar aan!

Wat ga ik doen?

Op verschillende avonden ga ik in samenwerking met Mijn Superkracht een webinar organiseren! Een webinar is een online meeting.
Weet je wat heel leuk is aan een webinar? Je kunt gedurende het webinar vragen aan mij stellen! En ik ga mijn best doen om je daar ook antwoord op te geven!
Ook kun je vooraf aangeven of je nog vragen hebt van te voren. Dan ga ik mijn best doen om hier specifiek op in te gaan.

Alle webinars starten om 20:00 uur en duren ongeveer een 1 uur

Wanneer is het webinar? 25 november 2019

Tijd: 20:00 – 21:00

De iPad inzetten tijdens de kerstperiode… Wat is er? En hoe zet ik ‘t in?

Over het webinar

Oei kerst komt eraan… Hoe zal ik dit thema de iPad eens gaan inzetten? Aan welke ontwikkelingsdoelen wil ik bij de kleuters werken? En waar pas ik de iPad dan in? Tijdens dit webinar ga ik je helpen! En wat het leuke is… Je kunt tijdens dit webinar interactief meedoen!

Hiervoor moet je de volgende dingen van te voren regelen:

  • Foto van een kerstboom waar nog niets inhangt
  • Indien je een iPad hebt… Zorg dat de notitieapp op je iPad staat

Natuurlijk hebben we ook weer inspiratie voor je met concrete materialen die je al in de klas hebt!

Verder laat ik je een aantal kerstapps zien. Maar welke ontwikkeling stimuleer je eigenlijk wanneer je deze app inzet? Hier gaan we over in gesprek tijdens het webinar!

En natuurlijk heb ik ook weer een bonus verhaal, hierin staat digitale geletterdheid centraal. En morgen kun jij daar ook mee aan de slag ook al heb je geen iPads of tablets!

Opbrengst

Wanneer je dit webinar gevolgd hebt dan heb je weer tal van ideeën over het inzetten van de iPad in de kerstperiode. Ook heb je een inkijkje gekregen welke ontwikkeling je stimuleert met de inzet van een bepaalde app. En natuurlijk hoop ik dat je een hoofd vol ideeën hebt na afloop en je niet kunt wachten om aan de slag te gaan!

Leave a Reply