• ls01
  • ls02
  • ls03
  • ls04
  • ls05

Ga naar school met toca boca

Leeftijd: 3 – 7 jaar
Prijs: € 2,99 5/4 gratis voor iPhone/iPad
Download voor iPhone/iPad  & Android
AppStoreavailable_google_play

 

De App

Als je de app start krijg je een grote stad te zien. In deze stad kun je overal op tikken. Zo kun je naar de bakker, de school, de jeugdclub, het huis, de speeltuin en de opslagplaats.

Je kunt er van alles beleven.

In de deze gebouwen van Toca Life school kun je zelf mensen plaatsen. En allerlei dingen laten gebeuren.

Ook kun je een eigen filmpje opnemen als je in een van de gebouwen van toca life school bent!

Tips voor in de klas

Leg de iPad eens in de huishoek. En laat kinderen daar Toca school ontdekken. Stimuleer ze om alles in Toca school te ontdekken. En wellicht worden er dingen nagespeeld uit de app!

Een andere leuke activiteit is samen met de kinderen in de kleine kring een kort verhaaltje te bedenken en dit te filmen met de app! Zo krijg je je eigen film met verhaal!

Wat leer je van deze App?

Van deze app leer je van alles over hoe het in onderwijs werkt. Je kunt de mensen in de scholen/gebouwen laten doen wat jij wilt. Wil je dat de kluisjes open gaan? Dan doe je de kluisjes open. Wil je proefjes doen dan ga je naar het scheikunde lokaal. Wil je in de klas luisteren naar de leerkracht dan ga je dat doen!

Mijn Mening

Ik vind dit weer een prachtig vormgegeven app van Toca Boca. Het komt toe aan de behoefte van jonge kinderen om te spelen in een school. Waar de mensen in de school doen wat jij bedacht hebt. En waar jij ook kunt doen wat je zelf bedacht hebt om met de mensen te doen.

Ik vind het ook een leuke toevoeging aan de app dat je een eigen filmpje kunt maken en afsprelen.

De app is mooi vorm gegeven en alles in deze app bestaat uit mooie kleuren. Als je de app eenmaal hebt aangekocht hoef je geen verdere aankopen meer te doen. Ook is er geen reclame in deze app.

 

    Leave a Reply