• gar01
  • gar02
  • gar03
  • gar04
  • gar05

Ontwerp je eigen auto en rij ermee

Leeftijd: 3 – 6 jaar
Prijs: € 2,99 2 en 3 april gratis voor iPhone/iPad & Android!
Download voor iPhone/iPad & Android
AppStoreavailable_google_play

 

De App

Als je de app start dan mag je eerst een auto kiezen waarmee je gaat rijden. Vervolgens mag je deze auto helemaal gaan stylen/tunen naar jouw smaak. Zo mag je de auto helemaal opnieuw van een kleur voorzien. Ook mag je er verschillende attributen aan toevoegen bijvoorbeeld een toffe toeter of een grote uitlaat. Ook mag je de auto beplakken met allerlei gave stickers. En als klap op de vuurpijl mag je ook nog wielen naar jouw smaak kiezen.

Vervolgens mag je gaan rijden met de auto! Rij het parcours dat je hebt zo goed mogelijk. Spring over het water, rij hard over bruggen en spring over de boomstammen. Lukt het je om aan het einde van het parcours te komen?

Tips voor in de klas

Bouw in de bouwhoek eens een parcours voor de auto. Maak gebruik van allerlei materialen. Misschien kun je wel een kussen in het parcours verwerken? Hoe zou de auto daar overheen moeten? Misschien kunnen kinderen ook wel van thuis een auto meenemen waar ze mee willen rijden.

Stimuleer leerlingen om zo veel mogelijk verschillende materialen in te zetten, wc rollen en dozen mogen ook gebruikt worden!

Wat leer je van deze App?

In deze app zijn kinderen vooral bezig om zich creatief uit te drukken want allereerst moet je er voor zorgen dat je een gave auto hebt om mee te rijden.

Ook ben je bezig met concentratie want je moet je goed kunnen concentreren en een tactiek hebben om alle opdrachten tot een goed einde te brengen.

Mijn Mening

Wat een leuke app van Pepi. Het besturen van een auto vinden veel kinderen leuk om te doen. En als je dan ook nog zelf die auto helemaal vorm kunt geven is dat vaak een schot in de roos.

De manier waarop deze app werkt is er eenvoudig, en je begrijpt snel wat je moet doen. Dat vind ik een voordeel jonge kinderen kunnen er zo mee aan de slag. Als je de auto wilt gaan versieren met allerlei moois om ‘m nog mooier te maken werkt dit eenvoudig en intuïtief. De navigatie is makkelijk te begrijpen voor kinderen.

Je kunt een in app aankoop doen en dan kun je over meerdere parcoursen rijden. Maar dit hoeft helemaal niet om voldoende plezier met deze app te hebben!

Dit is echt een app waar kinderen zich voor langere tijd mee kunnen vermaken. Een echte aanrader dus.

Leave a Reply