Help mee in de autogarage

Leeftijd: 3 – 7 jaar
Prijs: € 3,49 28 oktober gratis voor iPhone/iPad

 

Mijn Mening

Help jij mee in de garage van Tom? Een leuke app over de garage van Tom voor kleuters! Ik vind dit een leuke app wanneer kleuters werken rondom het thema auto’s of de garage. Kleuters kunnen in de garage echt van alles uitproberen.

Wat ik ook leuk vind is dat je in de app ook zelf de weg op gaat om een pechgeval te helpen. Daarna kun je in de garage de auto verder maken.

Ik vind dit gewoon een leuke app om lekker mee te spelen!

De App

Je komt binnen in de garage van Tom. Daar moet van alles gebeuren, banden moeten worden opgepompt, auto’s moeten worden gewassen, soms moeten auto’s overgespoten worden en een andere kleur krijgen.

En dan moet Tom ook nog regelmatig de weg op om een auto met pech op te halen. Deze auto maakt hij dan vervolgens in de garage weer.

Ook verkoopt Tom in zijn garage ijsjes! Maak jij de ijsjes klaar?

Tips voor in de Klas

Dit is een app dit goed past binnen het thema als auto’s! Deze app zet je in wanneer kleuters al heel veel hebben geleerd als het om auto’s gaat en als ze al goed weten wat er allemaal in de garage gebeurt. De app is geen app om echt van te leren. Maar om de verbreding van het thema mee op te zoeken.

Wat leer je van deze App?

Eigenlijk zit er in deze app geen echt leerzaam element wanneer je kijkt naar de kerndoelen. Wel is het natuurlijk een app waar kleuters lekker mee kunnen spelen!

 

Leave a Reply