feest01

Speel 4 spelletjes in thema

Leeftijd: 4 – 12 jaar
Prijs: € 2,29
Download voor iPhone/iPad
AppStore

De App

feest02

In deze app kun je spelletjes spelen in 3 verschillende thema’s:

  • Pasen
  • Halloween
  • Kerstmis

Wisselen van thema doe je door in het hoofdscherm naar het radartje te gaan. Je komt dan in de instellingen. Hier kun je het thema veranderen. Maar je kunt er ook instellen hoe lang een kind met deze app bezig mag zijn. Ook zie je andere apps van dezelfde maker.

Als je het spel in het thema Pasen speelt zie je bij de start van de app 4 verschillende paaseieren. Elk ei is een eigen spel. Elk spel zal nu worden beschreven:

Boter Kaas en Eieren
Bij dit spel moet je er voor zorgen dat je steeds 3 dezelfde figuren op een rij krijgt. Je kunt het spel tegen een vriendje/vriendinnetje spelen maar je kunt het spel ook tegen de computer spelen.

Zoek de juiste
Bij dit spel zie je drie lieveheersbeestjes. Een lieveheersbeestje heeft een blauwe broek aan deze moet je goed in de gaten houden. De lieveheersbeestjes gaan nu van plek veranderen. Weet jij nog steeds het lieveheersbeestje met de blauwe broek te vinden?

Vang me

feest04
In dit spel moet je een bepaald dier of paasei vangen. Je ziet allemaal dieren en paaseieren die op komen. Echter moet jij een soort dier of paasei steeds aanraken. Heb je er voldoende gevonden dan ga je naar het volgende level.

Simon Says
Dit spel is de paasversie van Simon Says. Je ziet vier verschillende kleuren eieren op een rij. Je krijgt een voorbeeld te zien. Dit moet jij nu na doen. Elke keer komt er een stapje bij.

Tips voor in de Klas

feest05

Dit is een app waarbij je kinderen goed kunt stimuleren om samen met de app aan het werk te gaan. Dus zo veel mogelijk samen de opdrachten maken. Want samen kom je immers tot meer.

Wat leer je van deze App?

Van spelletjes doen op de iPad kun je ook het een en ander leren. Je leert onder andere:

  • Concentreren op een activieit
  • Samen met iemand een activiteit doen
  • Strategisch spelen

Mijn Mening

feest03

Wat een leuke app zeg. Ik vind het leuk dat je deze app in diverse thema’s kunt instellen. Op deze manier kan ik deze app bij meerdere thema’s gebruiken. De spelletjes zijn leuk en spreken erg aan bij de kinderen. En dagen uit om mee aan de slag te gaan. De keuze is niet heel groot maar dat vind ik niet erg.

Het is geen app die ik dagelijks in zal zetten maar het is wel een app die kinderen leuk vinden om te spelen als tussendoortje.

Ik vind het prettig dat je kunt instellen hoe lang een kind met de app bezig mag zijn op een dag. Ook zitten achter deze ouderlogin de links naar de appstore. Kinderen hoeven daar niet te komen.

De navigatie in de app is eenvoudig. Kinderen kunnen het makkelijk zelf, het wijst zich vanzelf.

    Leave a Reply