Zapp kerstkalender

Geplaatst door op dec 6, 2015 in Materiaal, Thema's, Websites | Geen reacties
Zapp kerstkalender
  • kerstkalender03
  • kerstkalender02
  • kerstkalender01

Leeftijd: 4 – 8 jaar
Website
Download de app voor iPad
AppStore

Wat is de Zapp Kerstkalender?

Vanaf 8 december tot 24 december kun je op de website en de app elke dag bezoeken. Elke dag wacht er een verrassing op je van je favoriete Zapp-programma. Je kunt een fimpje vinden, quiz een liedje en nog veel meer. Elke dag is er iets nieuws. Bezoek elke dag het iglolandschap en vind de iglo van de dag met de verrassing!

Wat kun je ermee in de klas?

Deze kalender van Zapp kun je prima gebruiken om met de kinderen af te tellen naar kerst! Laat ze elke dag, bijvoorbeeld bij het 10 uurtje, de nieuwe iglo zoeken en de nieuwe verrassing vinden!

Ook thuis kun je deze kalender heel goed gebruiken. Dit omdat de kerstvakantie natuurlijk begint op 18 december. En de kalander gaat nog even door! Dus ga als ouder vooral thuis verder met de kalender. Het kan heel goed een rustpuntje voor je kind zijn.

Wat kun je er thuis mee?

De Zapp Kerstkalender brengt ook thuis veel pleizer! Want ook thuis zijn de flimpjes en muziekjes prima te beluisteren. En… Op 18 december begint de kerstvakantie. De app/website gaat tot 24 december! Genoeg dagen om dus ook nog thuis te kijken!

Mijn Mening

Wat een leuk idee een dergelijke kalender! Elke dag is er een kleine verrassing. Leuk opzet. Geen reclame of in app aankopen. Deze app is gewoon gratis en bevat prima media voor kinderen! Een echte aanrader dus!

 

Related posts:

Leave a Reply