Webinars

Geplaatst door op aug 29, 2017 in Week van de juf | Geen reacties
Webinars

Webinar

Wat ga ik doen?

Op verschillende avonden ga ik in samenwerking met Mijn Superkracht een webinar organiseren! Een webinar is een online meeting.
Weet je wat heel leuk is aan een webinar? Je kunt gedurende het webinar vragen aan mij stellen! En ik ga mijn best doen om je daar ook antwoord op te geven!
Ook kun je vooraf aangeven of je nog vragen hebt van te voren. Dan ga ik mijn best doen om hier specifiek op in te gaan.

Alle webinars starten om 20:00 uur en duren ongeveer een 1 uur.

Dinsdag 13 februari  Klokkijken met apps!

Inhoud

In dit webinar gaan we het hebben over klokkijken. Welke digitale tools kun je gebruiken tijdens de instructie van analoog en digitaal klokkijken? En welke digitale tools kun je inzetten om het klokkijken te oefenen?

Opbrengst

Na dit webinar heb je ideeën gekregen welke digitale middelen je kunt inzetten om te oefenen met klokkijken. Ook weet je hoe je deze in zou kunnen zetten.

Na afloop is er een overzichtspagina waarop je alle apps en materialen nog eens rustig kunt bekijken.

 

 

Maandag 26 maart Thema Lente

Inhoud

In dit webinar gaan we digitale tools voor het thema lente verkennen. Hierbij kun je denken aan apps, qr kaarten, bee bot materialen en nog veel meer! Hoe kun je deze tools inzetten tijdens het thema lente?

Opbrengst

Na dit webinar heb je ideeen gekregen over hoe je de digitale middelen kunt inzetten tijdens het thema lente. Ook weet je hoe je deze tools in kunt zetten.

Na afloop is er een overzichtspagina waarop je alle apps en materialen nog eens rustig kunt bekijken.

 

 

Maandag 7 mei Programmeren

Inhoud

Progarmmeren je hoort het steeds vaker in het onderwijs. Maar wat is het eigenlijk? En hoe kun je in de klas aan de slag gaan met programmeren. Tijdens dit webinar maak je kennis met een aantal apps om te programmeren. Maar ik laat je ook zien hoe je zonder een computer kunt programmeren!

 

Opbrengst

Als je dit webinar hebt gevolgd heb je ideeen gekregen over welke apps je kunt gebruiken. Ook heb je verschillende middelen gezien waarmee je kunt programmeren. En je weet hoe je zonder computer kunt programmeren!

Na afloop is er een overzichtspagina waarop je alle apps en materialen nog eens rustig kunt bekijken

 

 

 

Dinsdag 12 juni Apps voor (voorbereidend) lezen en fonemisch bewustzijn

Inhoud

In dit webinar gaan we het hebben over apps die kunnen ondersteunen bij het voorbereidend lezen en fonemisch bewustzijn. Welke digitale tools kun je hiervoor gebruiken? En welke digitale tools kun je inzetten om (zelfstandig) oefenen?

 

Opbrengst

Na dit webinar heb je ideeën gekregen welke digitale middelen je kunt inzetten om te oefenen met fonemisch bewustzijn en (voorbereidend) lezen. Ook weet je hoe je deze in zou kunnen zetten.

Na afloop is er een overzichtspagina waarop je alle apps en materialen nog eens rustig kunt bekijken

Related posts:

Leave a Reply