Webinars

Geplaatst door op feb 2, 2017 in Week van de juf | Geen reacties
Webinars
  • Webinar

Wat ga ik doen?

Op verschillende woensdagavonden ga ik in samenwerking met Mijn Superkracht een webinar organiseren! Een webinar is een online meeting.
Weet je wat heel leuk is aan een webinar? Je kunt gedurende het webinar vragen aan mij stellen! En ik ga mijn best doen om je daar ook antwoord op te geven!
Ook kun je vooraf aangeven of je nog vragen hebt van te voren. Dan ga ik mijn best doen om hier specifiek op in te gaan.

Webinar 29 Maart Letters leren – 20:30

Inhoud
Lezen is een belangrijke vaardigheid. Dit begint natuurlijk bij het spelenderwijs in contact komen met letters. In dit webinar ga ik een aantal apps en tools laten zien hierbij kunnen worden ingezet. Daarnaast laat ik tools en apps zien die kinderen stap voor stap richting het echte lezen brengen.

Opbrengst
Je leert hoe je tools en apps kunt inzetten om kinderen letters te leren en een start te maken met het leren lezen. Je hebt aan het einde van het webinar ook een aantal werkvormen gezien met apps. En aan het einde van het webinar ontvang je daarnaast een link waarmee je alle tools nog eens rustig na kunt lezen.

Webinar 19 april  Klokkijken – 20:30

Inhoud
In dit webinar gaan we het hebben over klokkijken. Welke digitale tools kun je gebruiken tijdens de instructie van analoog en digitaal klokkijken? En welke digitale tools kun je inzetten om het klokkijken te oefenen? Verder laat ik je zien welke werkvormen ik gebruik in mijn klas. Je krijgt zelfs een inkijkje in mijn klas!

Opbrengst
Aan het einde van dit webinar heb je een aantal tools gezien die je in kunt zetten tijdens de instructie van het klokkijken. En je hebt een aantal tools gezien die je kunt inzetten om kinderen te laten oefenen met klokkijken. Je hebt ook een aantal tips gekregen voor werkvromen waarbij je apps kunt inzetten.

 

Webinair 31 mei – Automatiseren van plus en minsommen tot 20 – 20:30

Inhoud
Het webinar van 31 mei gaat over automatiseren van plus en minsommen. Je gaat in dit webinar kennismaken met een aantal digitale tools zodat de kinderen in jouw klas/praktijk digitaal kunnen oefenen met plus en minsommen.

Opbrengst
Aan het einde van dit webinar heb je een aantal tools gezien die je in kunt zetten om kinderen te laten oefenen met automatiseren van plus en minsommen. Ook heb je tips gekregen hoe je ze in kunt zetten in je praktijk.
Aan het einde van het webinar krijg je een link zodat je alle tools nog eens rustig na kunt lezen.

 

Webinar 21 juni – Apps tegen de zomerdip – 20:30

Inhoud
De zomervakantie komt eraan! Een heerlijke tijd. Maar hoe zorg je er nou voor dat je de (bekende) zomerdip tegengaat? In dit webinar ga ik je apps aanreiken waarmee je kinderen spelenderwijs kunt laten leren.

Opbrengst
Aan het einde van het webinar heb je een aantal tools gezien dit je kunt inzetten om kinderen spelenderwijs te laten leren in de zomervakantie! Daarnaast ontvang je een link waarmee je alle tools nog eens rustig na kunt lezen.

 

Related posts:

Leave a Reply