Webinars

Geplaatst door op aug 29, 2017 in Week van de juf | Geen reacties
Webinars
  • Webinar

Wat ga ik doen?

Op verschillende avonden ga ik in samenwerking met Mijn Superkracht een webinar organiseren! Een webinar is een online meeting.
Weet je wat heel leuk is aan een webinar? Je kunt gedurende het webinar vragen aan mij stellen! En ik ga mijn best doen om je daar ook antwoord op te geven!
Ook kun je vooraf aangeven of je nog vragen hebt van te voren. Dan ga ik mijn best doen om hier specifiek op in te gaan.

Webinar 4 Oktober – Programmeren – 20:30

Inhoud
Programmeren je hoort het steeds vaker in het onderwijs. Maar wat is het eigenlijk? En hoe kun je in je klas gaan programmeren. Tijdens dit webinar maak je kennis met een aantal apps voor programmeren, laat ik je zien welke materialen je kunt gebruiken voor programmeren en je maakt ook kennis met programmeren zonder dat er een computer bij komt kijken!

Opbrengst
Als je dit webinar hebt gekeken heb je ideeën over welke apps je in kunt zetten. Je weet welke producten je kunt gebruiken om te programmeren. En je weet hoe je kunt programmeren zonder dat je een computer nodig hebt.
Na afloop is er natuurlijk weer een overzichtspagina waar je alle apps en materialen nog eens rustig kunt bekijken.

 

Webinar 15 November – Sinterklaas digitaal – 20:30

Inhoud
Sinterklaas komt eraan! Maar wat is er op digitaal gebied nou allemaal beschikbaar voor het thema Sinterklaas? Ik laat je zien welke apps er zijn, welke websites je kunt gebruiken en je ziet nog veel meer digitale Sinterklaas tools!

 

Opbrengst
Wanneer je dit webinar gekeken hebt dan weet je wat er op digitaal gebied voor het thema Sinterklaas beschikbaar is. Er is na dit webinar ook weer een pagina met al het digitale Sinterklaas materiaal.

 

 

Webinar 11 December – Automatiseren – 20:30

Inhoud
Je gaat in dit webinar kennismaken met een aantal digitale tools zodat de kinderen in jouw klas/praktijk digitaal kunnen oefenen met plus- en minsommen.

Opbrengst
Aan het einde van dit webinar heb je een aantal tools gezien die je in kunt zetten om kinderen te laten oefenen met automatiseren van plus- en minsommen. Ook heb je tips gekregen hoe je ze in kunt zetten in je klas of praktijk.
Aan het einde van het webinar krijg je een link zodat je alle tools nog eens rustig na kunt lezen.

 

Related posts:

Leave a Reply