Op vakantie de leerkracht tegenkomen

Geplaatst door op aug 8, 2016 in Week van de juf | Geen reacties
Op vakantie de leerkracht tegenkomen

vakantie

Ook dit jaar gingen wij op vakantie! Italië was onze bestemming dit jaar. En wat hebben we genoten!

Op de terugreis moesten we natuurlijk ook weer door de gotthardtunnel. Ik reed de gotthardtunnel, inclusief file. Na de tunnel besloten we te wisselen op de parkeerplaats. Toen ik uitgestapt was keek ik om me heen en zag ik 2 van de leerlingen van mijn school! Ten minste ik dacht dat ik S en J en hun ouders zag staan! En ja hoor dat bleken ze te zijn! Een gezellig praatje met ze gemaakt en daarna door naar de overnachtingscamping. Ik vond het een hele bijzondere ervaring om een leerling die ik komend jaar in de klas krijg tegen te komen.

Zelf heb ik dit ook als leerling een keer meegemaakt. Ik was 15. Stond op een camping. En ineens zag ik de leraar wiskunde! Als puber vond ik dat op dat moment niet zo leuk. Maar nadat ik aan het idee gewend was dat de leraar wiskunde er was vond ik het een aardige man.

Related posts:

Leave a Reply