Nog even dit nog even dat

Geplaatst door op dec 15, 2015 in Week van de juf | Geen reacties
Nog even dit nog even dat
  • Schermafbeelding 2015-12-15 om 22.41.16

De laatste dagen voor de kerstvakantie zijn aangebroken. Dat betekent in mijn geval nog een hoop losse eindjes aan elkaar knopen. Vorige week lanceerde we ons ouderportaal, heeft elke ouder zich geregistreerd? Ben ik niemand vergeten? Heeft elke leerkracht iets geplaatst? Ja dit is gelukt! Gelukkig zijn er nu al veel positieve reacties en dat geeft energie!

Ook moesten wij voor 1 januari nog over naar een nieuwe netwerkbeheerder als het gaat om onze computers. Alle data moest “even”  worden geback-upt en weer terug gezet. Alle computers opnieuw geinstalleerd en klaar is Kees. Wat klonk het allemaal simpel. Na 3 dagen zijn we over. Er zijn nog wel wat kleine dingetjes. Maar… het werkt allemaal wel een stuk sneller. Weer een check!

In de klas zijn we heerlijk aan het knutselen en werken rondom kerst. Donderdag gaan we zelf koekjes bakken om die ’s avonds bij het kerstdiner lekker op te smikkelen.
Oja, het kerstdiner! Heeft iedereen opgeschreven wat hij/zij meeneemt? Heeft iedereen een glazen pot zodat hierin een theelichtje kan? En niet onbelangrijk… Heeft iedereen zijn bord, mok en best al ingeleverd voor zien van naam?
Donderdag avond voeren we een kerstspel op daar moeten we samen met een andere klas samen een stukje opvoeren kennen we alle liedjes al? En kent iedereen z’n tekst? Ach weet je… het gaat wel lukken!

En vrijdag eind van de dag kijk ik terug op een geweldige fijne week met mijn klas, ik leg mijn benen op de bank en kijk een van die heerlijke films die uitgezonden wordt rond kerst! Fijne kerstvakantie!

 

Related posts:

Leave a Reply