Mijn Favoriete Apps Uit 2014

Geplaatst door op dec 23, 2014 in Materiaal | Geen reacties
Mijn Favoriete Apps Uit 2014

Het is bijna oudjaar. 2014 Was een prachtig jaar als je kijkt naar apps! Daarom bedachten we Goh laten we eens kijken welke apps in 2014 zijn gemaakt en bij mij echt favoriet zijn! Eigenlijk een korte terugblik op 2014 in apps!

icoon_tlTutle logic – Maak Een Route
In deze app moet je een route maken voor de schildpad om bij zijn einddoel uit te komen. Je bent dus bezig om een route te programmeren. Naarmate je verder komt in het spel wordt het steeds moeilijker. Lees meer over deze app.
Prijs: € 1,99
Download voor iPhone/iPad
AppStore

 

icoon_tripTripletto – Een Spannend Spel
In dit familie spel kun je alleen of samen het spel spelen. Je moet door slim je kaarten te ruilen er voor zorgen dat je steeds 3 kaarten hebt met dezelfde kleuren, afbeeldingen of juist dezelfde kleuren en dezelfde afbeeldingen. Lees alles over dit spannende spel.
Prijs: € 1,99
Download voor iPad
AppStore

icoon_jjcegCijfers en Getallen Leren en Tellen
Samen met Juf Jannie ga je door middel van verschillende spelletjes aan de slag om de cijfers en getallen te leren. Bij de spelletjes moet je zelf actief bezig zijn met de cijfers. In de app wordt gewerkt aan het tellen tot 20. Lees er meer over.
Prijs: € 2,99
Download voor iPhone/iPad of Android
AppStoreAndroid

 

icoon_trThinkrolls
In de app Thinkrolls moet je allemaal puzzels oplossen door te springen, ballonnen kapot te prikken, koekjes op te eten en nog veel meer. Een app waarmee je uren bezig kunt zijn. Lees er meer over.
Prijs: € 2,99
Download voor iPhone/iPad & Android
AppStoreAndroid

 

icoon_hc

Hoopa City
In de app Hoopa City ga je een eigen stad bouwen. De stad moet je helemaal vanaf het begin af aan opbouwen. Hier heb je diverse middelen voor tot je beschikking. Lees alles over deze app.
Prijs: € 2,99 (iOS) € 0,99 (Android)
Download voor iPhone/iPad & Android
AppStoreAndroid

 

 

icoon_rzRootz Voorlees app
Met de Rootz Voorlees app kun je voorgelezen worden of een spelletje spelen met iemand die op dat moment niet bij jou in de buurt is. Bijvoorbeeld door je opa of oma die ver weg woont! Hoe leuk is dat? Lees alles over deze app.
Prijs: gratis (in app aankopen)
Download voor iPhone/iPad
AppStore

 

icoon_ttToca Town
In Toca Town heb je een eigen stad. En in jouw stad gelden jouw regels. Bestuur de stad dus zoals jij zou willen. Lees alles over deze app.
Prijs: € 2,99 (iOS) € 0,99 (Anroid)
Download voor iPhone/iPad & Anroid
AppStoreAndroid

 

 

icoon_kk3Klankklas 3
Met de app Klankklas 3 ga je aan de slag om nieuwe klanken/letters te leren. Dit gebeurt door het doen van leuke activiteiten. Lees alles over deze app en het digibord materiaal.
Prijs: € 1,99
Download voor iPad
AppStore

 

 

icoon_tnToca Nature
De natuur is een prachtig iets. In deze app kunnen kinderen zelf hun eigen natuurwereld maken. Je kunt bossen maken, maar je hebt ook dieren om in deze bossen te plaatsen. Ook zie je het verschil tussen dag en nacht. Lees alles over deze app.
Prijs: € 2,99
Download voor iPhone/iPad
AppStore

 

icoon_mmMagic Maze
Het oplossen van doolhoven vinden kinderen vaak leuk om te doen. In deze app ga je doolhoven oplossen in 2D en in 3D! Lees alles over deze app.
Prijs: € 1,99
Download voor iPad
AppStore

 

 

icoon_slsSinterklaas app Suus & Luuk
Rond Sinterklaas zocht ik een app die te maken heeft met Sinterklaas maar waar de kinderen ook bezig kunnen zijn met woordenschat. En die vond ik in de Suus & Luuk app. Kinderen zijn bezig met woordenschat doordat jij ze opdrachten geeft. Lees alles over deze woordenschat app.
Prijs: € 2,69
Download voor iPhone/iPad
AppStore

 

Related posts:

Leave a Reply