Kids Cover – Bescherm je iPad

Geplaatst door op jan 2, 2015 in Materiaal | Geen reacties
Kids Cover – Bescherm je iPad
  • cover01
  • cover02
  • cover03
  • cover04
  • cover05

Bescherm je iPad tegen vallen en stoten

Leeftijd: 2 – 12 jaar
Prijs: € 28,85
Voor: iPad 2/3/4

Bestel de Kids Cover

De Cover

Elke dag gebruiken mijn kleuters de iPad. Het is dan wel belangrijk dat ze een cover hebben die goed bestand is tegen vallen en stoten. We testen de Kids Cover in de klas!

Als ik de Kids Cover uit de verpakking haal lukt het mij vrij snel om de iPad in de cover te krijgen. De cover is gemaakt van een wat harder foam. Van dit foam zijn ook crocs gemaakt. Het foam zorgt voor het absorberen van de schokken bij vallen en stoten.

Zodra ik de iPad in de cover heb merk ik meteen dat deze er door kleuters niet eenvoudig meer uit te halen is. Wat mij ook opvalt is dat de aansluitingen en openingen van de iPad vrij zijn. Je kunt dus eenvoudig een koptelefoon in de iPad doen.

Wat ik bij mijn kleuters zie is dat ze de iPad vaak neerleggen en dan de rand die je om kan buigen op de tafel zodat de iPad een beetje schuin ligt. Wat ze ook wel doen is dat de ze iPad rechtop zetten en de iPad vasthouden met het handvat.

Het scherm van de iPad is in deze cover niet beschermd. Hiervoor zul je nog een screenprotector moeten gebruiken.

Mijn Mening

Tijdens het gebruik in de klas merk ik aan mijn kleuters dat ze dit een fijne cover vinden om mee te werken. Het liefste zetten ze ‘m met de rand schuin omhoog. Dat werkt prettig voor de kleuters.
Op deze manier kunnen er ook nog schrijfoefeningen op de iPad worden gedaan.

De knoppen waarmee je de iPad bedient en de camera zijn goed bereikbaar als de iPad in de cover zit. Voor kleuters is het vaak nog wel lastig om de koptelefoon in de iPad te doen. Hiervoor moet je net wat harder drukken. Maar dat vind ik geen groot probleem.

De combinatie van de prijs en de kwaliteit vind ik echt een groot pluspunt! Wat mij betreft is dit een echte aanrader als je opzoek bent naar een cover voor thuis of in de klas.

Related posts:

Leave a Reply