Mijn favoriete apps uit 2017

Geplaatst door op dec 17, 2017 in Materiaal | Geen reacties
Mijn favoriete apps uit 2017

Het jaar loopt ten einde. 2017 Was een prachtig jaar als je kijkt naar apps! Daarom bedachten we Goh laten we eens kijken welke apps in 2014 zijn gemaakt en bij mij echt favoriet zijn! Eigenlijk een korte terugblik op 2017 in apps!

Carnaval der dieren – Luister en maak muziek

De app carnaval der dieren is een mooie muziek app voor kleuters. Je kunt in deze app luisteren naar muziek. En hoe deze geluiden zich verhouden tot het stuk Carnaval der dieren. Ook kun je spelletjes doen. En er zitten leskaarten in die je prima in een kleuterklas kunt gebruiken! Lees meer over deze app.

Prijs: € gratis
Download voor iPad

Een verre reis – Luister naar een prachtig verhaal

reis01

De app een verre reis naar het boek van Toon Tellegen mag in dit overzicht niet ontbreken. Deze app won namelijk dit jaar de Gouden Guppy! Dat is de prijs voor de beste kleuterapp. In deze app luister je naar het verhaal een verre reis. Tijdens het lezen kom je allerlei interactieve elementen tegen. Er zitten ook animaties bij zodat je geboeid blijft tijdens het lezen/luisteren. Lees meer over deze app.

Prijs: € 2,29
Download voor iPhone/iPad & Android
AppStoreavailable_google_play

 

 

Kleutereiland – Spelen en leren voor kleuters

In de app kleutereiland zitten allemaal oefeningen voor kleuters. Zo kun je aan de slag met memory, teken je patronen na, zitten er oefeningen met cijfers in, oefen je met reeksen, rijmen, schaduwen en nog veel meer! Een app dit echt past bij kleuters! Lees er meer over.

Prijs: € 2,99
Download voor iPhone/iPad & Android
 

Code Karts – Maak een weg voor de auto

In de app Code Karts moet je een weg maken voor de auto! Deze weg maak je door het leggen van pijlen. Wanneer het je gelukt is om een weg te maken kun je deze weg natuurlijk gaan testen. Er zit ook nog een spel in waarbij twee auto’s tegen elkaar gaan racen! Voor de ene auto is al een route gemaakt. En voor de andere auto moet jij het zelf doen. Een spel waarin je uren bezig kunt zijn met programmeren! Lees er alles over.

Prijs: € gratis in App aankoop € 2,29
Download voor iPhone/iPad & Android

 

 

Letterfun – oefen met woorden maken

In de app letterfun kun je aan de hand van verschillende thema’s woorden uit het thema leggen. Zo zijn er thema’s met dieren, groeten/fruit, natuur en nog veel meer! In de app zitten ook verschillende niveau’s zodat kinderen de hulp krijgen die nodig is. Lees alles over deze app.

Prijs: € gratis (heeft in app aankopen)
Donwload voor iPhone/iPad

Miner Birds Plus Min – Oefen met plus en min sommen

Deze app kun je samen met nog 2 – 4 kinderen, allemaal op je eigen niveau of tegen de computer rekenen! Wie verzameld er als eerste 20 wormen door sommen goed te maken? Je moet namelijk een gang door de mijn graven en hierbij wormen verzamelen. Deze wormen verdien je door sommen goed te maken. Je kunt voor elke speler in het spel instellen wat voor type sommen deze speler moet krijgen. Lees alles over deze app.

Prijs: € 2,29
Download voor iPhone/iPad & Android
badge_appstore-lrg 

 

Leave a Reply