De Gelukkige Leerkracht

Geplaatst door op apr 24, 2016 in Week van de juf | Geen reacties
De Gelukkige Leerkracht
  • loesje gelukkig

Soms kom ik zo’n afbeelding tegen van Loesje die ik prachtig vind en waar ik dan mijn gedachten over laat gaan. Want ik denk echt dat kinderen de mooiste dingen leren van van gelukkige leraren. En ja ik kan zeggen dat ik (meestal) een hele gelukkige leraar ben. Oja hoor ik je denken. Ja ik ben meestal erg gelukkig. Natuurlijk zijn er dingen op mijn werk waar ik van baal. Over het algemeen ben ik super blij met mijn baan. Ik heb namelijk echt een leuke groep! 16 super leuke kinderen. Die mij elke dag weer laten happy maken. Zoals ze vrijdag de dans van de koningsdag deden ik kon zo enorm van ze genieten. Of die twee meiden die een beetje verlegen zijn maar zo enorm aan het genieten zijn de koningsdans en alles om hen heen vergeten. Of dat ik heerlijk met een aantal jongens kan meezingen met een nummer geweldig!

Naast mijn werk maakt het geven van trainingen voor Gynzy mij erg gelukkig. Ik geniet er echt van als ik de leerkrachten happy zie worden van Gynzy als ze na afloop zeggen dat ze hier echt iets geleerd hebben en dat ze nu nog prettiger les kunnen geven. En dat nu de iPad trainingen die ik geef ook steeds beter bekend worden bij de mensen in het onderwijs vind ik ook super. En dat de feedback dan ook nog eens mooi is, dat is alleen maar heel fijn.

Naast mijn werk als juf schrijf ik ook mee aan de opgaven voor Gynzy Kids. Dat dit concept loopt, mijn opdrachten worden geaccepteerd dat maakt mij happy!

Mijn website maakt mij ook erg gelukkig. De feedback, likes en berichten die ik van mijn volgers/lezers krijg zijn soms zo hartverwarmend dat mij dat echt gelukkig maakt en mijn motiveert tot nieuwe berichten!

Het feit dat ik gelukkig ben, goed in m’n vel zit, breng ik over aan de kinderen in mijn klas. Dat zien ze. Ze zien dat hun juf geniet van haar werk en andere dingen. Dat nemen ze mee naar huis. En ik hoop dat zij dat ook in hun leven heel veel genieten en gelukkig zijn!

Related posts:

Leave a Reply