Beschermen van je iPad

Geplaatst door op jan 2, 2015 in Materiaal | Geen reacties
Beschermen van je iPad

Toen er bij ons in de klas iPad kwamen was het natuurlijk belangrijk om deze iPads te beschermen tegen vallen en stoten. Op internet kwamen we al gauw een hoop covers tegen. Maar welke covers zijn nou echt handig voor het gebruik in de klas? Wat is er nou een waarbij de iPad tegen een stootje kan?

Wij gingen ze testen!

De Griffin Survivor

Griffin Survivor

De Griffin Survivor is een hele stevige robuuste cover. In deze cover wordt deze hele iPad beschermd. Ook over het scherm zit een beschermingslaag. Lees meer over deze cover.
Geschikt voor: alle iPads, verschillende covers beschikbaar
Prijs: € 49,99
Bestel de Griffin Survivor

De Kids Cover

icoon_kc

De Kids Cover is een hele kindvriendelijke cover. Deze cover kun je op verschillende manieren neerzetten. De hele iPad is beschermd. Alleen over het scherm van de iPad moet je nog een beschermlaag doen. Lees meer over deze cover.
Geschikt voor: iPad 2/3/4
Prijs: € 28,85
Bestel de Kids Cover

 

De iGripper

icoon_ig

De iGripper is een cover met een extra rand er om heen. Aan deze rand houden kinderen hun iPad makkelijk vast. De rand beschermd ook de iPad tegen vallen en stoten. Alleen over het scherm van de iPad moet je nog een beschermlaag doen. Lees meer over deze cover.
Geschikt voor: iPad 2/3/4
Prijs: € 33,49
Bestel de iGripper

 

De Bohobo

Schermafbeelding 2014-12-30 om 21.55.50De Bohobo is een cover met een extra stevige rand. Aan deze rand hou je de iPad ook vast. De rand beschermd de iPad tegen vallen en stoten. Alleen het scherm is niet beschermd. Hier moet je nog een beschermende laag overheen doen. Lees meer over deze cover.
Geschikt voor iPad 2/3/4
Prijs: € 26,49
Bestel de Bohobo Cover

Related posts:

Leave a Reply